Masina care concureaza cu VW Passat a primit o noua generatie. Versiunea de top ofera un benzinar 2.5 turbo cu 290 CP. VIDEO

Masina care concureaza cu VW Passat a primit o noua generatie. Versiunea de top ofera un benzinar 2.5 turbo cu 290 CP. VIDEO
  • Masina care concureaza cu VW Passat a primit o noua generatie
  • Versiunea de top ofera un benzinar 2.5 turbo cu 290 CP
Distribuie pe Facebook

Pe piata din SUA, preturile pornesc de la doar 23.490 de dolari, cu varianta de baza oferind in standard inclusiv faruri cu LED si cutie automata.

Dezvelita oficial in urma cu aproape patru saptamani, chiar la inceputul acestei luni, noua Kia K5 a fost proiectata special pentru a concura impotriva unor produse precum VW Passat. Spre deosebire insa de cel din urma, masina lansata pe piata din SUA la preturi incepand de la doar 23.490 de dolari iese in evidenta printr-un design avangardist, cu trasaturi (exterioare) specifice mai degraba unui fastback decat unui sedan traditional.

Kia K5

Kia K5

Kia K5

Kia K5

In cabina, in functie de nivelul de echipare, dar si dotarile optionale pentru care au optat, clientii vor putea experimenta o atmosfera moderna si, pe alocuri, luxoasa - cu, de ce nu, inclusiv scaune fata ventilate, dar si instalatie audio cu 12 difuzoare marca Bose.

Sub capota, cea mai ieftina Kia K5 lucreaza alaturi de un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri, disponibil exclusiv in compania unei cutii automate cu opt rapoarte. Livrarea puterii maxime, ce se invarte in jurul valorii de 180 CP, se face in mod normal catre rotile de pe puntea fata, cu mentiunea ca versiunile superioare (de echipare) pun la bataie, contracost, ce este drept, chiar si un sistem de tractiune integrala.

Comercializata alaturi de indicativul GT, varianta de top a masinii care concureaza impotriva unor produse precum VW Passat mizeaza la randul ei pe un benzinar turbo cu patru cilindri in linie, dar de 2.5 litri si 290 CP, cu o transmisie DCT si FWD in standard.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Iulie 2020