Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit o versiune cu 290 CP. Compania producatoare a publicat acum toate imaginile si detaliile oficiale

Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit o versiune cu 290 CP. Compania producatoare a publicat acum toate imaginile si detaliile oficiale
  • Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit o versiune cu 290 CP
  • Compania producatoare a publicat acum toate imaginile si detaliile oficiale
Distribuie pe Facebook

Noua varianta de performanta a pregatit clientilor, la nivel de transmisie, atat o manuala cu sase rapoarte, cat si o cutie automata insotita de opt trepte, cu dublu ambreiaj.

Anuntata in urma cu aproximativ trei saptamani, mult anticipata versiune N a gamei Hyundai Elantra a renuntat in cursul diminetii zilei de astazi - dupa o scurta campanie de teasing, la toate secretele sale de ordin tehnic si estetic. Privita de la exterior spre interior, noua varianta de performanta se remarca numaidecat prin partea frontala dramatic stilizata, insotita de prize uriase de aer - unele reale, altele mai putin reale, si o prelungire proeminenta pentru spoiler.

Lista elementelor greu de trecut cu vederea continua cu prelungirile proeminente pentru pragurile laterale, difuzorul posterior cu evacuare dubla, eleronul destinat portbagajului si jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch - la care se adauga diferite accente contrastante de rosu.

Hyundai Elantra N

Hyundai Elantra N

Aceeasi reteta caracteristica departamentului estetic cuprinde inclusiv un volan cu design in trei spite si nenumarate comenzi, instrumente de bord digitale cu aspect revizuit, scaune de tip scoica, cusaturi finisate intr-un albastru deschis, ornamente specifice si multe altele. Din punct de vedere tehnic, mult anticipata versiune N a gamei Hyundai Elantra impresioneaza in special prin motorizarea de sub capota: un benzinar turbo cu patru cilindri, de doi litri si pana la 290 CP.

O transmisie manuala cu sase rapoarte este disponibila in standard, insa clientii au la dispozitie, optional, si o cutie automata in opt trepte, cu dublu ambreiaj, noua varianta de performanta accelerand astfel de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 5.3 secunde.

Mult anticipata versiune N a gamei Hyundai Elantra se mai poate si cu o viteza de top de 250 de kilometri pe ora, cu un diferential electronic e-LSD, Launch Control, sistem de franare cu discuri de 360 de milimetri, bare de rigidizare s.a.m.d. Nota de plata nu ramane decat un mister, cu marea speranta si, de ce nu, dorinta ca despre pretul de vanzare vom discuta chiar pe parcursul lunilor care vor urma, de preferat inainte ca anul 2021 sa ajunga la final si sa devina istorie.

Hyundai Elantra N

Hyundai Elantra N

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Hyundai Elantra N
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iulie 2021