Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit o versiune cu 290 CP. Cum arata in realitate

Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit o versiune cu 290 CP. Cum arata in realitate
  • Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit o versiune cu 290 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Nota de plata porneste de la suma de 31.900 de dolari - daca vine vorba cumva despre piata din SUA.

Dezvelita publicului larg in urma cu aproape doi ani - la inceputul primaverii lui 2020, noua generatie a masinii oferite de Hyundai sub numele de Elantra se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta comercializata sub denumirea de Elantra N - alaturi de o motorizare turbo cu patru cilindri si capacitatea de doi litri.

Insotita de o cutie manuala cu sase rapoarte ori - optional, o transmisie DCT cu opt trepte de viteza, berlina cu alura de fastback si rivali precum Volkswagen Jetta GLI a pregatit o putere maxima ce urca pana la 290 de cai, de unde si timpul de doar 5.3 secunde pentru proba 0 - 100 km/h.

Hyundai Elantra N - Versiunea americana

Hyundai Elantra N - Versiunea americana

Aceeasi versiune N a noii Hyundai Elantra se mai poate lauda - totodata, si cu o viteza de top de 250 de kilometri pe ora, astfel ca discurile de franare cu diametrul de 360 de milimetri sunt binevenite. Disponibila la preturi incepand de la 31.900 de dolari - in cazul in care vine vorba cumva despre piata din SUA, respectiva varianta de performanta dispune si de un diferential e-LSD, dar si de bare de rigidizare.

Reteta specifica berlinei cu alura de fastback si rivali precum Volkswagen Jetta GLI cuprinde inclusiv o pereche de spoilere agresiv fata si spate agresiv stilizate - oferta caracteristica masinii cu pana la 290 CP sub capota continuand cu un set de jante pe 19 inch si praguri laterale proeminente.

Seriei mentionate anterior i se alatura - daca mai trebuia precizat, si un volan sport in trei spite, cu diferite comenzi, instrumente de bord digitale si configurabile cu o grafica speciala, scaune cu suport lateral marit si accente de culoare albastra. Lista cu dotari standard se bucura - in schimb, si de prezenta unei instalatii audio cu opt boxe de la Bose, incarcare wireless a telefonului mobil, climatizare automata etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (78) Poze Hyundai Elantra N - Versiunea americana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2022