Masina cu motor de 1.2 litri si 200 CP. Cum arata in realitate

Masina cu motor de 1.2 litri si 200 CP. Cum arata in realitate
  • Masina cu motor de 1.2 litri si 200 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza 8.4 secunde.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de noua luni, inca din prima parte a primaverii anului 2022, cea dintai generatie a SUV-ului pe care compania Renault il vinde sub denumirea de Austral stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Lansat special pentru a inlocui vechiul Kadjar, noul autoturism din gama producatorului cu sediul in Franta se remarca numaidecat prin farurile stilizate sub forma literei C, un numar considerabil de priviri urmand sa atraga insa si grila uriasa a radiatorului.

Renault Austral - Poze reale

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu aripile sculptate atent si jantele din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch, pe cand meniul de la interior va pune la dispozitia cumparatorilor inclusiv un display central masiv, cu diagonala de 12 inch, lista atractiilor principale cuprinzand si o tapiterie din piele fina, Nappa, un sistem audio compus din 12 difuzoare de la Harman Kardon, accente de Alcantara, un volan cu design in trei spite, instrumente de bord digitale si configurabile, afisaj pe parbriz, scaune multifunctionale.

Oferita si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la 27.000 de euro, cea dintai generatie a automobilului anuntat de francezii de la Renault sub numele de Austral este disponibila atat intr-o varianta mild-hybrid de 1.333 de centimetri cubi, cu 140 sau chiar 158 de cai putere, cat si intr-o versiune full-hybrid, cu motor de 1.2 litri si 200 CP. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza si 8.4 secunde, promite fisa cu specificatii tehnice.

Renault Austral - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Renault Austral - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2022