Masina cu motor de 2.3 litri si 280 CP. Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi

Masina cu motor de 2.3 litri si 280 CP. Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi
  • Masina cu motor de 2.3 litri si 280 CP
  • Compania producatoare a publicat lista oficiala de preturi
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv blocuri optice fata si spate cu tehnologie LED. Plus display central cu diagonala de 13.2 inch - potrivit configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape jumatate de an, cea mai recenta iteratie a celebrei masini comercializate de Ford sub denumirea de Focus ST are, de cateva zile, si un pret de vanzare. Intr-o alta ordine de idei, nota de plata porneste - pe piata din Germania, de la 37.650 de euro si ajunge pana la 42.550 de euro, fara a pune insa la socoteala si eventualele costuri cu echipamentele optionale.

Ford Focus Facelift

Acompaniata de un motor de 2.3 litri si 280 CP - ce lucreaza, in functie de cerintele si preferintele clientilor alaturi de o transmisie manuala cu doar sase rapoarte sau una automata cu sapte trepte de viteza, respectiva reteta promite sa rezolve proba 0 - 100 de kilometri pe ora in numai 5.7 secunde in versiunea hatch si 5.8 secunde in varianta break, aparent.

Cea mai performanta formula a popularei masini oferite de Ford sub numele de Focus se mai poate lauda - printre altele, si cu o lista cu dotari standard extrem de impresionanta si generoasa. Ce cuprinde, dupa cum mentionam, de asemenea, si anterior, inca din primele randuri ale materialului nostru, inclusiv blocuri optice fata si spate cu tehnologie LED, plus display central cu diagonala de 13.2 inch.

Respectiva reteta a mai pregatit - important de precizat, si jante din aliaj pe 18 inch, si tapiterie realizata dintr-o combinatie de piele sintetica si material textil si scaune fata cu suport lateral marit si chiar functie de incalzire. Din peisaj nu lipsesc insa, potrivit configuratorului oficial, nici camera pentru mersul cu spatele sau ceasurile de bord digitale, de exemplu.

Ford Focus Facelift

Ford Focus Facelift

Ford Focus Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Ford Focus Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2022