Masina de 200 CP construita in Romania a debutat oficial. GALERIE FOTO COMPLETA

Masina de 200 CP construita in Romania a debutat oficial. GALERIE FOTO COMPLETA
  • Masina de 200 CP construita in Romania a debutat oficial
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza doar 6.7 secunde
  • Viteza maxima va fi de aproximativ 220 km/h
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.7 secunde.

Surprinsa de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, uneori chiar fara niciun fel de camuflaj la nivel de exterior, mult anticipata masina de 200 CP construita in Romania a debutat oficial in cursul acestei dimineti. Sub capota, un benzinar turbo cu doar trei cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri livreaza rotilor de pe puntea fata - prin intermediul unei transmisii manuale in sase rapoarte, care lucreaza alaturi de un diferential mecanic, inclusiv un cuplu maxim de 320 Nm.

Ford Puma ST

Ford Puma ST

Asa se face ca, dupa cum precizam si doar cateva randuri mai sus, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.7 secunde, o viteza de top de 220 de km/h, dar si un consum mediu de 6.9 litri la 100 de kilometri completand fisa cu specificatii tehnice a noii versiuni Ford Puma ST.

In ceea ce priveste partea estetica, mult anticipata masina de 200 CP construita in Romania se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, seria vestilor bune continuand cu pragurile laterale proeminente si jantele din aliaj de 19 inch. Alte detalii exterioare includ evacuare dubla si eleron pentru hayon, in timp ce meniul specific departamentului interior cuprinde instrumente de bord digitale, scaune fata sport de la Recaro si volan multifunctional cu parte inferioara plata.

Noua versiune Ford Puma ST mai ofera si o suspensie special conceputa, un sistem de franare cu discuri de pana la 325 de milimetri, plus display central cu diagonala de opt inch, incarcare wireless a telefonului mobil, comenzi vocale, instalatie audio B&O si compatibilitate Apple CarPlay / Android Auto.

Ford Puma ST

Ford Puma ST

Ford Puma ST

Ford Puma ST

Ford Puma ST

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Ford Puma ST
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2020