Masina de 200 CP construita in Romania a primit o noua versiune

Masina de 200 CP construita in Romania a primit o noua versiune
  • Masina de 200 CP construita in Romania a primit o noua versiune
  • Sub capota, un benzinar 1.5 turbo dezvolta 200 CP si 320 Nm
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un benzinar 1.5 turbo dezvolta 200 CP si 320 Nm.

Prezentata publicului larg chiar la inceputul toamnei lui 2020, mult anticipata varianta de performanta a gamei comercializate de compania Ford sub denumirea de Puma a primit de curand, zilele trecute, o noua editie speciala.

Botezata simplu, dar sugestiv Puma ST Gold Edition, masina reprezinta rezultatul a 275.000 de voturi acordate pe retelele de socializare de fanii producatorului.

Reteta caracteristica departamentului exterior debuteaza cu caroseria de culoare neagra si diferitele sale accente de gri sau auriu, acestea din urma regasindu-se si la nivel de interior, alaturi de ornamente care imita carbonul.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici etrierele rosii sau logo-urile ST, potrivit primelor informatii si detalii oficiale cu privire la noul Ford Puma ST Gold Edition.

Daca vine vorba, in schimb, despre partea mecanica, speciala masina se bucura la randul ei de o motorizare cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri, proiectata pentru a livra rotilor de pe puntea fata 200 CP si 320 Nm.

O transmisie manuala este singura optiune disponinibila in ceea ce priveste cutia, astfel ca sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 6.7 secunde.

Nota de plata nu reprezinta decat un mare mister, insa versiunea standard a mult anticipatei variante de performanta pe nume Ford Puma ST porneste in Romania de la putin peste 29.000 de euro, dupa cum precizam si anterior.

Ford Puma ST Gold Edition

Ford Puma ST Gold Edition

Ford Puma ST Gold Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Puma ST Gold Edition
mai multe