Masina de 200 CP construita in Romania. Cat trebuie sa platesti daca mergi sa o cumperi acuma

Masina de 200 CP construita in Romania. Cat trebuie sa platesti daca mergi sa o cumperi acuma
  • Masina de 200 CP construita in Romania: cat trebuie sa platesti daca mergi sa o cumperi acuma
  • Instalatia audio cu zece difuzoare de la B&O, dar si jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch sunt standard
Distribuie pe Facebook

O instalatie audio cu zece difuzoare de la B&O, dar si un set de jante din aliaj cu diametrul de 19 inch se numara printre acele dotari si echipamente oferite in standard, fara costuri suplimentare.

Dezvelita oficial in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie, mult anticipata versiune de performanta Puma ST are, incepand de astazi, si un pret de pornire. Pe piata din Romania, nota de plata a masinii cu motor de 1.5 litri si aproximativ 200 CP de la Craiova pleaca de la 29.250 de euro, in cazul in care te intrebai cumva.

Fisa tehnica prezenta in cazul de fata continua cu un cuplu maxim de 320 de Nm, o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata, rezultatul imbinarii acestor componente traducandu-se atat printr-un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 6.7 secunde, cat si printr-o viteza de top de 220 km/h.

Ford Puma ST

In ceea ce priveste reteta specifica departamentului estetic, noua masina de 200 CP construita in Romania se remarca numaidecat prin spoilerele agresiv stilizate si jantele pe 19 inch oferite in standard. Evacuarea dubla si pragurile proeminente completeaza pachetul exterior caracteristic versiunii de performanta Puma ST.

Seria vestilor bune continua cu o pereche de scaune fata marca Recaro, instalatie audio cu zece difuzoare de la B&O, tapiterie realizata partial din piele, dar si display central cu diagonala de opt inch si functie tactila, dotari si echipamente incluse la randul lor in meniul de baza, disponibil pentru cel putin 29.250 de euro.

Totodata, clientii din Romania ai mult anticipatei versiuni de performanta Puma ST nu vor trebui sa plateasca nimic in plus nici pentru blocurile optice cu tehnologie LED sau ceasurile de bord digitale, de exemplu. Aceeasi masina cu motor de 1.5 litri si aproximativ 200 CP de la Craiova mai dispune si de senzori de parcare etc.

Ford Puma ST

Ford Puma ST

Ford Puma ST

Ford Puma ST

Ford Puma ST

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Ford Puma ST
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2020