Masina de 200 CP construita in Romania. Compania producatoare a publicat un nou video

Masina de 200 CP construita in Romania. Compania producatoare a publicat un nou video
  • Masina de 200 CP construita in Romania
  • Compania producatoare a publicat un nou video
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala va avea loc in ultima parte a lunii septembrie, potrivit celor mai recente informatii date publicitatii.

Surprinsa de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, uneori chiar fara camuflaj la nivel de caroserie, mult anticipata versiune de performanta Ford Puma ST se apropie cu pasi repezi de momentul lansarii sale. O spune inclusiv compania producatoare, cel mai nou material de promovare a masinii de 200 CP construite in Romania vorbind despre data de 24 a lunii septembrie.

Pana la premiera oficiala a variantei sport, cu motor turbo de 1.5 litri, in trei cilindri, si provenienta Fiesta ST, devoratorii de SUV-uri si crossovere subcompacte isi pot indrepta atentia catre proaspat introdusa echipare de lux ST Line Vignale, oferita la preturi incepand de la 26.150 de euro.

O nimica toata daca luam in considerare ca dotarea standard inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, plus tapiterie realizata din piele Windsor. De asemenea, nu lipsesc din peisaj nici climatizarea cu reglare automata a temperaturii, senzorii de parcare fata si spate, farurile cu tehnologie LED, instrumentele de bord digitale si instalatia audio cu difuzoare de la B&O, potrivit configuratorului.

Ford Puma ST-Line Vignale

Ford Puma ST-Line Vignale

In ceea ce priveste mult anticipata versiune de performanta Ford Puma ST, aceasta va miza pe un aspect sportiv, cu spoilere agresiv stilizate si evacuare dubla in prim plan - elemente carora li se vor alatura o pereche de scaune cu suport lateral marit, dar si alte de detalii demne de o masina de 200 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 August 2020