Mazda vrea sa vanda SUV-ul asta si in Europa. Ai cumpara unul?

Mazda vrea sa vanda SUV-ul asta si in Europa. Ai cumpara unul?
  • Noua Mazda CX-9 ar putea sosi si in Europa
  • Japonezii au nevoie mai intai de toate de un diesel pe masura
  • SUV-ul nipon ofera in America un 2.5 turbo de 250 CP
Distribuie pe Facebook

Spre deosebire de generatia anterioara, cea de-a doua reiteratie a modelului CX-9 ar putea fi disponibila la vanzare si pe piata auto din Europa. Mai intai de toate insa, japonezii de la Mazda trebuie sa gaseasca un motor diesel pe masura.

Iti mai aduci aminte de noua CX-9? Dezvaluita in premiera mondiala in luna noiembrie a anului trecut, cea de-a doua generatie a modelului japonez se apropie cu pasi repezi de mult asteptata sa aparitie in cadrul showroom-urilor Mazda de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Conform ultimelor informatii venite dinspre producatorul nipon, automobilul in cauza va avea un pret de pornire de 31.520 de dolari si va oferi la schimb un benzinar turbo de 2.5 litri, capabil sa livreze celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 250 de cai putere.

Mazda CX-9 - Galerie FotoMazda CX-9 - Galerie Foto

Promitatoare se anunta si lista echipamentelor oferite in standard, noua Mazda CX-9 anuntand inca din versiunea de baza blocuri optice echipate cu tehnologia LED, jante din aliaj cu diametru de 18 inch, plus sistem de infotainment cu ecran de sapte inch si camera pentru marsarier.

Dupa cum spuneam, acesta-i doar inceputul, cei mai pretentiosi clienti avand la dispozitie inclusiv o varianta de top Signature, care propune in schimbul unei sume minime de 44.015 dolari si piele Nappa, ornamente din lemn masiv sau tractiune integrala.

Scurt si direct la subiect, cea de-a doua generatie a modelului japonez se lauda cu una dintre cele mai interesante oferte ale segmentului, oficialii producatorului nipon fiind absolut siguri ca succesul bate la usa automobilului cu pricina.

Tocmai de aceea, noul CX-9 ar putea sosi in curand si pe piata auto de pe Batranul Continent, cea mai mare provocare a celor de la Mazda fiind sa gaseasca o motorizare diesel pe masura. Nu de alta, dar concurenta este extrem de mare in acest segment, iar un benzinar turbo de 2.5 litri si 250 de cai putere nu suna deloc pe placul europenilor.

Mazda CX-9 - Galerie Foto

Mazda CX-9 - Galerie Foto

Mazda CX-9 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Mazda CX-9 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2016