Mercedes a publicat, in sfarsit, prima fotografie oficiala a noului C-Class

Mercedes a publicat, in sfarsit, prima fotografie oficiala a noului C-Class
  • Mercedes a publicat, in sfarsit, prima fotografie oficiala a noului C-Class
  • Producatorul german de automobile a anuntat inclusiv data de lansare a viitorului W206
Distribuie pe Facebook

Producatorul german de automobile a profitat de ocazia ivita si pentru a confirma zvonurile potrivit carora viitorul model W206 va debuta in data de 23 a lunii februarie.

Unul dintre cele mai asteptate modele ale noului an, urmatorul Mercedes C-Class va debuta oficial peste numai sapte zile, la inceputul saptamanii viitoare. Anuntul a fost facut chiar de catre producatorul german de automobile.

Acesta a profitat de ocazia invita pentru a da publicitatii inclusiv o prima fotografie, de tip teaser, a generatiei cunoscute in interiorul companiei cu sediul in Stuttgart sub numele de cod W206.

Respectivul cadru, care suprinde aspectul farurilor, confirma un design a la S-Class. Limuzina producatorului german de automobile are insa un rol major si in ceea ce priveste plansa de bord a noului model Mercedes C-Class.

Pentru moment, specificatiile motorizarilor raman un mare mister, singurele astfel de informatii cu privire la viitorul W206 facand referire la o gama electrificata de la un capat la celalalt.

Dar va fi oare urmatorul Mercedes C-Class primul model al producatorului german de automobile disponibil exclusiv in compania unor propulsoare cu numai patru pistoane? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam in 23 februarie.

Noul Mercedes C-Class - Imagine teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2021