Mercedes a publicat, in sfarsit, prima fotografie oficiala a noului S-Class

Mercedes a publicat, in sfarsit, prima fotografie oficiala a noului S-Class
  • Mercedes a publicat, in sfarsit, prima fotografie a noului S-Class
  • Producatorul german a dezvaluit, de asemenea, si data lansarii oficiale
Distribuie pe Facebook

Producatorul german a confirmat, de asemenea, zvonurile potrivit carora lansarea va avea loc inainte de sfarsitul acestui an.

La aproape doua saptamani de la ziua care a lasat noul S-Class fara secrete, Mercedes a preluat initiativa si a publicat prima fotografie oficiala a viitoarei sale limuzine de (mare) lux. Totodata, producatorul german a tinut sa faca publica si data mult anticipatei premiere mondiale: cea de-a doua jumatate a lui 2020.

Restul detaliilor raman, la momentul de fata, un mister mai bine pazit decat aspectul estetic, insa nu ar fi deloc surprinzator ca si zvonurile potrivit carora gama de motorizari va cuprinde inclusiv optiuni cu 12 cilindri sa se adevereasca.

In plus, multumita imaginilor ajunse pe internet la mijlocul acestei luni, putem spune deja ca interiorul va renunta la marea majoritate a comenzilor fizice, in centrul atentiei facandu-si loc un display tactil de dimensiuni generoase. Alaturi de un astfel de element vor lucra, inutil de precizat, si instrumentele de bord.

Noul Mercedes S-Class, dupa cum a tinut sa anunte si producatorul german in urma cu doar cateva clipe, va debuta oficial inainte de sfarsitul anului curent si va fi comercializat, in premiera absoluta, chiar si intr-o varianta complet electrica.

Prefigurat de conceptul EQS, de la care va imprumuta denumirea, respectivul model este asteptat sa ajunga in showroom-uri in diferite configuratii, inclusiv cu doua motoare electrice sub capota. Autonomia totala va ajunge, cel mai probabil, pana la 700 de kilometri, iar incarcarea rapida nu va dura decat 20 de minute.

Mercedes S-Class - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2020