Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul BMW M3 Sedan

Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul BMW M3 Sedan
  • Noul BMW M3 Sedan a fost surprins recent pe strazile Germaniei
  • Automobilul bavarez va debuta in mod public saptamana viitoare
  • Propulsia este asigurata de o unitate de trei litri si 431 CP
Distribuie pe Facebook

Desi nu va debuta in mod public mai devreme de saptamana viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Detroit isi va deschide in cele din urma portile, noul BMW M3 Sedan a fost surprins deja pe strazile Germaniei. Cum arata ultima generatie a modelului bavarez de inalta performanta ramane sa aflam chiar din fotografiile de mai jos.

L-am vazut in primele fotografii de presa si l-am admirat in mai multe materiale video oficiale, insa abia saptamana viitoare ar fi trebuit sa avem ocazia de a-l studia in detaliu, in carne si oase aluminiu si fibra de carbon. Spre norocul nostru, un exemplar al noului BMW M3 Sedan a fost surprins recent pe strazile Germaniei, astfel ca nu mai este nevoie sa asteptam startul Salonului Auto International Nord-American, ce se desfasoara la Detroit, pentru a afla cum arata in realitate ultima generatie a modelului bavarez de inalta performanta.

Noul BMW M3 Sedan - Poze reale

O generatie care, asa cum precizam si la mijlocul lunii trecute, va fi animata de un propulsor cu numai sase cilindri in line insa care, cu ajutorul a doua turbine uriase, va putea livra rotilor spate ceva mai mult de 430 cai putere si 550 Newton-Metri. De asemenea, de pe aceeasi lista cu specificatii tehnice nu vor lipsi nici transmisia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj disponibila in mod optional sau elementele din aluminiu si fibra de carbon ce reduc masa totala a noului BMW M3 Sedan pana la pragul celor 1.520 de kilograme, primii 100 kilometri pe ora venind astfel dupa doar 4.1 secunde.

Noul BMW M3 Sedan - Poze reale

Revenind insa la aspectul vizual, tinem sa precizam ca exemplarul cu pricina se bucura de o caroserie finisata in nuanta Mineral White, in timp ce interiorul vine la pachet intr-o combinatie de negru si rosu. Lista cu atractii principale continua cu plafonul realizat din fibra de carbon, o premiera absoluta pentru versiunea Sedan a legendarului BMW M3, si setul de jante vopsite in negru si inzestrate cu un design in cinci spite, ce ascunde un sistem de franare cu discuri carbon-ceramice - de unde si etrierele finisate in auriu.

Noul BMW M3 Sedan - Poze reale

Credit Foto: Marcel Langer Photography

Distribuie pe Facebook
mai multe