Nemtii au lansat o noua masina pe piata din Romania. Are 300 de CAI sub capota si 4x4 in standard!

Nemtii au lansat o noua masina pe piata din Romania. Are 300 de CAI sub capota si 4x4 in standard!
  • Nemtii au lansat o noua masina pe piata din Romania
  • Are 300 de CAI sub capota si 4x4 in standard!
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, prima suta de kilometri pe ora vine dupa doar 4.8 secunde.

Mult anticipata versiune imbunatatita a celebrei game Volkswagen Arteon nu este nici pe departe singura noutate pregatita de divizia din Romania a nemtilor pentru cea de-a doua jumatate a anului curent. Ba dimpotriva: seria vestilor bune continua cu prima varianta de (inalta) performanta T-Roc R din istorie, disponibila pe piata locala de la putin peste 41.000 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Inspirata de reteta vechiului Golf R, lista cu ingrediente magice a super-crossover-ului companiei din Wolfsburg debuteaza cu o motorizare turbo, pe benzina, de doi litri si 300 de cai putere, evident.

VW T-Roc R - Galerie Foto

VW T-Roc R - Galerie Foto

O cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, dar si binecunoscutul sistem de tractiune integrala 4Motion sunt oferite in standard - cel putin in cazul de fata, de unde si timpul de numai 4.8 secunde necesar realizarii clasicei acceleratii de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Viteza maxima a noului Volkswagen T-Roc R: limitata la 250 de kilometri pe ora, daca mai era cumva nevoie de o asemenea precizare.

Pe partea vizuala, respectiva masina se remarca (aproape) instant prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insa nici jantele din aliaj pe 18 inch sau evacuarea cvadrupla nu vor trece neobservate.

Aceeasi prima generatie a sportivului de origine germana Volkswagen T-Roc R se mai poate lauda, in plus, si cu faruri LED MID, tapiterie din stofa si microfibra, aer conditionat aparent manual si volan multifunctional. Tot la categoria "disponibile fara costuri suplimentare" se mai inscriu si iluminarea ambientala alba, ceasurile de bord digitale ori pilotul automat adaptiv si franarea autonoma de urgenta.

VW T-Roc R - Galerie Foto

VW T-Roc R - Galerie Foto

VW T-Roc R - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (246) Poze VW T-Roc R - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2020