Noi imagini oficiale cu noua generatie Mazda3 Sedan

Noi imagini oficiale cu noua generatie Mazda3 Sedan
  • Noua generatie Mazda3 debuteaza in versiunea Sedan
  • Viitorii clienti vor avea la dispozitie patru motorizari
  • Vanzarile demareaza inainte de sfarsitul anului
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie a modelului de clasa compacta Mazda3 Sedan ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea sa, in nu mai putin de 37 de noi fotografii oficiale.

Deconspirata de o mana de imagini oficiale scapate pe internet in cursul zilei de ieri, cea mai noua generatie a modelului Mazda3 Sedan nu mai reprezinta nici un mister pentru nimeni. Cu toate acestea, tinem sa mai precizam inca o data ca berlina de clasa compacta a constructorului japonez se bucura de prezenta limbajului de design KODO, remarcandu-se prin atractii exterioare precum o parte frontala expresiva, inzestrata cu blocuri optice interconectate cu grila radiatorului, un profil caracterizat de formele line si atent-sculptate, plus o parte posterioara livrata in compania unui aspect similar celui regasit in cazul ultimei Mazda6.

Mazda3 Sedan - Noi imagini

Mazda3 Sedan - Noi imaginiMazda3 Sedan - Noi imagini

In ceea ce priveste gama de motorizari, informatiile oficiale cu privire la acest subiect lipsesc in continuare, si la acest moment, insa nu ar fi de mirare ca cea mai noua generatie a modelului Mazda3 Sedan sa fie disponibila impreuna cu aceleasi unitati diesel si pe benzina precum varianta Hatchback. Astfel, viitorii clienti vor avea la dispozitie atat trei motoare aspirate pe benzina - 1.5 de 100 CP, 2.0 de 120 CP, respectiv 2.0 de 165 CP, cat si o unitate turbodiesel, de de 2.2 litri, 150 cai putere si 380 Newton-Metri.

Cea mai noua generatie a modelului de clasa compacta Mazda3 Sedan va fi disponibila la vanzare, cel mai probabil, inainte de sfarsitul acestui an.

Mazda3 Sedan - Noi imagini

Mazda3 Sedan - Noi imaginiMazda3 Sedan - Noi imagini

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (37) Poze Mazda3 Sedan - Noi imagini
mai multe