Noua Mazda3 Sedan - Primele imagini oficiale!

Noua Mazda3 Sedan - Primele imagini oficiale!
Doar o singura saptamana a trecut de la prezentarea oficiala a noii Mazda3 Hatchback, insa constructorul japonez nu pierde timpul si ne face chiar astazi cunostinta cu ultima generatie a modelului Mazda3 Sedan.
Distribuie pe Facebook

Asteptata sa soseasca la vanzare inainte de sfarsitul acestui an, cea mai noua generatie a modelului Mazda3 Sedan se remarca prin aceleasi picanterii precent recent lansata Mazda3 Hatchback, singurele diferentele notabile intre cele doua versiuni de caroserie regasindu-se la nivelul partii posterioare, asa cum era si de asteptat, de altfel.

Mazda3 Sedan

Drept urmare, asta inseamna ca si noua Mazda3 Sedan se poate lauda cu dinamica insuflata de limbajul de design KODO, lista cu atractii principale incluzand si de-aceasta data o parte frontala extrem de expresiva, caracterizata de un set de blocuri optice inzestrate cu tehnologia LED si interconectate cu grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase.

Mazda3 Sedan

De asemenea, nu vor fi trecute cu vederea nici formele line si atent-sculptate regasite la nivelul profilului lateral, cea mai noua generatie a modelului Mazda3 Sedan urmand a iesi in evidenta si printr-o parte posterioara complet restilizata, inzestrata cu un design similar celui regasit in cazul ultimei Mazda6.

Mazda3 Sedan

In ceea ce priveste aspectul interior, noua Mazda3 Sedan se bucura si aici de prezenta unui design modern, principalul punct de atractie fiind reprezentat de plansa de bord usor indreptata catre sofer, in varful careia troneaza un ecran tactil de sapte inci, insarcinat cu afisarea tuturor informatiilor vitale - exact ca in cazul versiunii Hatchback.

Mazda3 Sedan

Referitor la gama de motorizari, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi de asteptat ca cea mai noua generatie a modelului Mazda3 Sedan sa fie disponibila impreuna cu aceleasi unitati diesel si pe benzina precum varianta Hatchback. Astfel, viitorii clienti vor avea la dispozitie atat trei motoare aspirate pe benzina - 1.5 de 100 CP, 2.0 de 120 CP, respectiv 2.0 de 165 CP, cat si o unitate turbodiesel, de de 2.2 litri, 150 cai putere si 380 Newton-Metri.

Mazda3 Sedan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mazda3 Sedan
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2013