Noua Dacia C-Neo, prezentata neoficial. Primul SUV Coupe de la Mioveni arata mai bine decat BMW X6 si costa mult mai putin decat masina bavarezilor

Noua Dacia C-Neo, prezentata neoficial. Primul SUV Coupe de la Mioveni arata mai bine decat BMW X6 si costa mult mai putin decat masina bavarezilor
  • Noua Dacia C-Neo, prezentata neoficial
  • Primul SUV Coupe de la Mioveni arata mai bine decat BMW X6 si costa mult mai putin decat masina bavarezilor
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii ar putea avea la dispozitie o gama variata de unitati turbo si electrificate. Pe benzina.

Dacia va lansa - pana la sfarsitul acestui deceniu - nenumarate vehicule noi. Printre multiplele automobile programate sa isi faca aparitia, pe parcursul urmatorilor ani, in oferta constructorului aflat sub umbrela Renault-Nissan-Mitsubishi regasindu-se - potrivit ultimelor zvonuri si speculatii - inclusiv un model cunoscut sub numele de cod C-Neo.

Asamblata pe deja celebra arhitectura modulara CMF, respectiva creatie va lua - cel mai probabil - forma unui SUV cu alura de Coupe si lungimea de peste 4.4 metri. Ce va fi propulsat - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz - de o varietate covarsitoare de motoare in trei sau patru cilindri, cu capacitate de pana la 1.598 de centimetri cubi.

Intr-o alta ordine de idei, lista optiunilor disponibile spre vanzare ar putea debuta - conform ultimelor informatii si detalii neoficiale - cu motorizarea ECO-G de 100 CP. Acesteia i se vor alatura atat noul agregat de 1.2 litri - cu tehnologie MHEV la 48 V - de pe Duster 3, cat si ansamblul HEV cu 140 CP de pe Jogger Hybrid 140.

Programata sa isi faca aparitia pe strazi pe parcursul urmatorilor ani, pana la finalul decadei curente, masina cunoscuta sub numele de cod Dacia C-Neo va mai oferi - fie in standard, fie in mod optional, si faruri cu LED. Si o instalatie de climatizare cu reglare automata - pe doua zone - a temperaturii, sistem de tractiune integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2024