Noua generatie a fost testata alaturi de BMW X5. Cat costa in Romania

Noua generatie a fost testata alaturi de BMW X5. Cat costa in Romania
  • Noua generatie a fost testata alaturi de BMW X5
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Dotarea standard cuprinde inclusiv climatizare automata si blocuri optice cu tehnologie LED.

Lansata oficial in cea de-a doua jumatate a lunii februarie, noua Kia Sorento a debutat de curand si pe piata din Romania. Generatia testata alaturi de actualul BMW X5 este comercializata la preturi incepand de la 42.769 de euro.

O motorizare diesel de 2.2 litri si 202 cai putere asigura propulsia versiunii de baza, meniul tehnic disponibil in cazul de fata continua cu o transmisie automata 8DCT si un sistem de tractiune 4x2.

Noua Kia Sorento - Primele poze

Echiparea standard cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si blocuri optice cu tehnologie LED, potrivit configuratorului de pe site-ul importatorului oficial. Fara costuri suplimentare mai sunt insa oferite si jantele din aliaj pe 17 inch...

... climatizarea cu reglare automata a temperaturii, sistemul Smart Cruise Control, franarea autonoma de urgenta, camera pentru deplasarea in marsarier ori display-ul central de 8", de exemplu.

Noua Kia Sorento poate fi comandata pe piata din Romania atat intr-o varianta cu cinci locuri, cat si impreuna cu un al treilea rand de scaune. Totodata, cumparatorii vor avea la dispozitie si un sistem de tractiune integrala, printre multe altele.

Generatia testata alaturi de actualul BMW X5 mai propune, in plus, si o motorizare de tip hybrid, care livreaza fie doar puntii fata, fie tuturor celor patru roti, undeva in jurul a 230 de cai putere.

Noua Kia Sorento - Primele poze

Noua Kia Sorento - Primele poze

Noua Kia Sorento - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Noua Kia Sorento - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2020