Noua masina de la BMW e LUX TOTAL. Farurile cu LASER si instalatia audio cu 16 boxe SUNT STANDARD

Noua masina de la BMW e LUX TOTAL. Farurile cu LASER si instalatia audio cu 16 boxe SUNT STANDARD
  • Noua masina de la BMW e LUX TOTAL
  • Farurile cu LASER si instalatia audio cu 16 boxe SUNT STANDARD
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv jante din aliaj de dimensiuni generoase, cu cinci spite duble si diametrul de 18 inch. Plus climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe patru zone, anunta un comunicat oficial de presa.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ sase ani si trecuta recent - in 2020, printr-un facelift major, actuala Serie 5 se vinde, zilele acestea, intr-un numar considerabil de savori si configuratii. Printre optiunile oferite de compania BMW, la momentul de fata, se regaseste si o aroma pe nume 530i M Sport 50 Jahre M Edition - conceputa pentru a sarbatori cea de-a 50-a aniversare a diviziei de performanta.

Disponibila exclusiv pe piata din India, conform primelor informatii si detalii puse la dispozitia jurnalistilor, respectiva masina are la baza versiunea de motorizare 530i - astfel ca propulsia noii variante este asigurata, daca mai trebuia cumva precizat, de o unitate de 2.0 litri si undeva in jurul a 252 de cai putere. Cu totii livrati rotilor de la nivelul puntii spate.

BMW 530i M Sport 50 Jahre M Edition

Comercializata la preturi care echivaleaza cu o suma de 82.688 de euro - dupa cate au tinut sa mentioneze sefii diviziei locale ai producatorului bavarez, aceeasi reteta vanduta sub denumirea de BMW 530i M Sport 50 Jahre M Edition se mai poate lauda, spre deliciul clientilor sai, si cu o echipare standard extrem de generoasa. Compusa si din faruri inteligente - cu LED pentru faza scurta si LASER pentru faza lunga.

Impresionanta lista cu dotari continua cu un set de jante din aliaj caracterizat de un design cu cinci spite duble si - totodata, un diametru de 18 inch, multiple elemente exterioare finisate in negru si detalii interioare realizate din piele artificiala. Viitorii cumparatori urmand sa descopere si o pereche de scaune fata cu reglare electrica, plus perdelute spate.

Trapa pentru plafon, instrumentele de bord digitale, display-ul central cu diagonala de 12.3 inch, senzorii de parcare, instalatia audio cu 16 difuzoare semnate Harman Kardon, suspensia adaptiva, controlul prin gesturi, incarcarea wireless a telefonului mobil si climatizarea automata a temperaturii - cu reglare pe patru zone, sunt si ele oferite in standard. Similar camerei pentru marsarier, vopselei metalizate etc.

BMW 530i M Sport 50 Jahre M Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe