Noua masina de la Kia e LUX TOTAL. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua masina de la Kia e LUX TOTAL. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Noua masina de la Kia e LUX TOTAL
  • Aceasta va oferi pana la 290 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv doua motorizari V6, dintre care una cu aproape 300 CP la datorie.

Cea de-a patra generatie a masinii comercializate in lume sub denumirea de Kia Carnival a debutat oficial in cursul acestei dimineti, compania producatoare oferind publicitatii inclusiv primele informatii cu privire la gama de motorizari.

Pe piata din Coreea de Sud, marea batalie pentru clienti se va da intre doua unitati pe benzina si una pe motorina, dupa cum urmeaza: V6 MPi de 3.5 litri si 268 CP, V6 GDi de 3.5 litri si 290 CP, I4 CRDi de 2.2 litri si 199 CP.

In ceea ce priveste departamentul estetic, noua generatie Kia Carnival imprumuta mai multe elemente vizuale specifice SUV-urilor, insa pastreza portierele culisante specifice monovolumelor. Drept urmare, va impaca si capra, si varza.

Seria vestilor bune continua la interior, acolo unde pasagerii masinii programate sa ajunga in showroom-uri chiar inaijnte de sfarsitul acestui an se vor bucura de un plus de spatiu, multumita ampatamentului mai mare cu 30 mm.

Totodata, nu vor lipsi din peisaj nici echipamentele de ultima generatie, proaspat (re)lansata Kia Carnival pregatind o configuratie cu doua display-uri color la nivelul plansei de bord. Dintre care unul destinat afisarii instrumentelor digitale.

Noua masina va fi disponibila la vanzare in versiuni cu pana la 11 locuri, pentru pretentiosi existand o varianta in doar sapte scaune, cu cele de pe randul doi, din mijloc, capabile sa se incline pentru un maximum de confort.

Kia Carnival

Kia Carnival

Kia Carnival

Kia Carnival

Kia Carnival

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Kia Carnival
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 August 2020