Noua masina de la Nissan e diferita de tot ce exista acum pe piata. Cat costa in Romania

Noua masina de la Nissan e diferita de tot ce exista acum pe piata. Cat costa in Romania
  • Cea de-a doua generatie a modelului Nissan Juke se vinde in Romania la preturi incepand de la doar 17.200 de euro
  • Versiunea de baza cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, plus jante din otel cu diametrul de 16 inch
  • Oferta initiala cuprinde o singura varianta de motorizare: un benzinar turbo de un litru si aproximativ 115 cai putere
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie o singura motorizare: un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de un litru, care dezvolta undeva in jurul a 115 cai putere.

Prezentata oficial in toamna anului trecut, cea de-a doua generatie a modelului Nissan Juke este comercializata pe piata din Romania la preturi incepand de la doar 17.200 de euro. In versiunea de baza, nonconformistul crossover dispune de blocuri optice cu tehnologie LED, plus aer conditionat cu reglare manuala.

Fara costuri suplimentare sunt oferite, de altfel, si jantele din otel cu diametrul de 16 inch sau bancheta spate fractionabila, lista cu dotari si echipamente disponibile in standard continuand cu tapiteria din material textil, pilotul automat cu limitator de viteza si franarea autonoma de urgenta.

Nissan Juke - Galerie Foto

Nissan Juke - Galerie Foto

In aceeasi reteta vanduta contra sumei de 17.200 de euro mai sunt cuprinse si instalatia audio cu 4 difuzoare, DAB, Bluetooth, port USB si AuxIn, dar si asistentul pentru mentinerea benzii de rulare, de exemplu. Vopseaua metalizata reprezinta singura optiune in cazul celui mai ieftin Nissan Juke de generatie a doua.

De cealalta parte a listei cu preturi, varianta de top a nonconformistului crossover pleaca de la 24.059 de euro si se poate lauda chiar si cu jante din aliaj pe 19 inch, tapiterie din piele, plus alcantara, sistem Bose cu opt difuzoare - inclusiv in tetierele scaunelor fata, pilot automat adaptiv etc.

Asa cum precizam si anterior, inca de la inceputul acestui material, cea de-a doua generatie a modelului Nissan Juke beneficiaza (la momentul de fata) de o singura motorizare. Este vorba, mai precis, despre un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de un litru, care dezvolta undeva in jurul a 115 cai putere.

Nissan Juke - Galerie Foto

Nissan Juke - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (141) Poze Nissan Juke - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Februarie 2020