Noua masina de la Porsche e nebunie curata: are un design retro la exterior si o unitate twin-turbo in compartimentul motor. Cat costa in Romania

Noua masina de la Porsche e nebunie curata: are un design retro la exterior si o unitate twin-turbo in compartimentul motor. Cat costa in Romania
  • Noua masina de la Porsche e nebunie curata
  • Are un design retro la exterior si o unitate twin-turbo in compartimentul motor
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED. Plus tapiterie din piele si material Pepita, potrivit configuratorului local.

Prezentata publicului larg acum mai bine de trei ani - inca de la finalul toamnei lui 2018, cea mai recenta generatie a celebrei masini oferite de compania germana Porsche sub numele de 911 se vinde, zilele acestea, intr-un numar urias de versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul din Stuttgart, in momentul de fata, la dispozitia clientilor se regaseste sai - mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta comercializata sub indicativul Sport Classic, alaturi de diferite elemente, unele interioare, altele exterioare, cu tenta retro.

Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Sport Classic

Anuntata cu aproximativ cinci saptamani in urma, chiar in prima jumatate a lunii lui mai, respectiva aroma pluseaza cu o motorizare in sase cilindri - cu doua turbine si o capacitate de 3.7 litri, proiectata pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 550 de cai. O transmisie manuala cu sapte rapoarte in dotare reprezinta - spre bucuria imensa a puristilor, unica solutie de la nivelul cutiei de viteze.

Disponibila si pe piata din Romania, in schimbul unei sume de minimum 284.454 de euro, cea mai recenta generatie a exclusivistei masini cunoscute sub denumirea de 911 Sport Classic necesita - prin urmare, circa 4.1 secunde pentru a sprinta de la zero la 100 de kilometri pe ora. Cu pedala de acceleratie la podea, proba 0 - 160 de kilometri pe ora devine realitate in 7.9 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea - complet nestingherit, pana la o viteza de top de 315 kilometri pe ora, potrivit unui comunicat publicat anterior de Porsche.

Seria vestilor bune cuprinde inclusiv o lista cu dotari standard extrem de lunga - cu respectiva aroma intampinandu-si cumparatorii si alaturi de o pereche de faruri cu tehnologie LED. Plus jante de 20 de inch pentru puntea fata si 21 de inch la nivelul rotilor spate, o tapiterie din piele si material Pepita, ceasuri de bord partial digitale, scaune cu diferite functii de confort si instalatie audio dezvoltata de Bose.

Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Sport Classic

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Porsche 911 Sport Classic
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2022