Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 260 CP si ecran de 11.6 inch

Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 260 CP si ecran de 11.6 inch
  • Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti
  • Are motor turbo de 260 CP si ecran de 11.6 inch
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem audio de inalta fidelitate, de la Harman Kardon. Plus scaune fata cu ventilatie si bancheta spate cu functie de incalzire.

Inceputul acestui primaveri marcheaza debutul unui nou autoturism marca Subaru, emblematicul constructor japonez de automobile publicand - in cursul zilei de luni, primele fotografii si informatii oficiale ale modelului Outback 2025. Disponibil deja spre vanzare, la preturi ce pornesc de la 28.895 de dolari, respectivul vehicul ofera, in versiunea entry-level, un propulsor aspirat cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.498 de centimetri cubi - pe benzina, conceput special pentru a livra rotilor de pe ambele punti, prin intermediul unei transmisii cu variatie continua, aproximativ 182 de cai putere.

Subaru Outback 2025

Subaru Outback 2025

La momentul actual, performantele in linie dreapta nu reprezinta, mai mult ori mai putin surprinzator, decat o necunoscuta de proportii - singura certitudine constand in consumul mediu de carburant de 8.4 litri la 100 de kilometri. Daca vine vorba - in schimb, despre pachetul cu dotari standard, de la orizont nu lipsesc, totodata, nici farurile cu tehnologie LED, jantele cu diametrul de 17", confectionate din aliaj usor, geamurile fata si spate actionate electric, camera video pentru mersul in marsarier, pilotul automat adaptiv, instalatia de climatizare, volanul sport, in trei spite.

Acelasi Outback 2025 poate fi comandat si intr-o varianta cu motor turbo de 2.4 litri - ce pune la dispozitia cumparatorilor dispusi sa achite o suma de minimum 39.360 de dolari un total sinonim cu pana la 260 CP, asa cum mentionam inclusiv anterior, la inceputul materialului. Atat timpul caracteristic probei 0 - 100 km/h, cat si viteza maxima concureaza la categoria mistere uriase, japonezii limitandu-se - din nou, la a preciza exclusiv valoarea specifica consumului mediu de carburant, de 9.4 - 10.2 litri la 100 km.

De asemenea, varful de gama se mai lauda si cu o echipare premium - formata din jante pe 18 inch, scaune fata cu functie de ventilatie, o tapiterie din piele perforata, un sistem multimedia acompaniat de un display cu diagonala de 11.6". Elemente si detalii oferite alaturi de o instalatie audio de inalta fidelitate - de la Harman Kardon, bancheta spate insotita de incalzire, asistenta la monitorizarea unghiului mort Blind Spot Detection, trapa cu actionare electrica, iar lista poate continua la nesfarsit.

Subaru Outback 2025

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Subaru Outback 2025
mai multe