Noua Octavia 4 a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care cehii de la Skoda le vor sterse urgent

Noua Octavia 4 a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care cehii de la Skoda le vor sterse urgent
  • Primele fotografii reale de la interiorul noii Octavia 4 au ajuns astazi pe internet
  • Masina cehilor de la Skoda propune doua display-uri color si foarte putine comenzi fizice
  • Levierul schimbatorului de viteze specific transmisiei DSG vine cu influente de VW Golf 8
Distribuie pe Facebook

Mai multe fotografii reale de la interiorul mult anticipatei Skoda Octavia 4 au ajuns astazi pe internet, risipind astfel toate misterele legate de acest aspect, spre disperarea oficialilor companiei.

Doar o singura jumatate de saptamana ne mai desparte de premiera oficiala a noii Octavia 4, insa internetul nu mai are rabdare cu urmatoarea creatie a celor de la Skoda si ne ofera inca de astazi mai multe fotografii reale cu interiorul acesteia. Fotografii care risipesc toate misterele legate de aspectul respectiv.

Asa cum precizam atat in cursul zilei de ieri, cat si cu alte ocazii, viitoarea masina a companiei cehe vine cu o plansa de bord inspirata de compacta Scala, cu doua display-uri color si foarte putine comenzi fizice.

Noua Skoda Octavia - Poze de la interior

Pentru prima oara de la startul nebuniei create in jurul noii Skoda Octavia 4 putem observa in detaliu si modul in care a fost creionat tunelul central, dar si levierul schimbatorului de viteze specific transmisiei DSG cu influente de Volkswagen Golf 8. Seria curiozitatilor se incheie cu volanul multifunctional... in numai doua spite.

La final, tinem sa reamintim ca viitoarea masina a companiei cehe va debuta luni, in data de 11 noiembrie, in cadrul unui eveniment special organizat in orasul Praga, potrivit ultimelor informatii oficiale.

Noua Octavia 4 va fi construita la randul ei pe celebra platforma MQB a Grupului Volkswagen, iar printre tehnologiile pe care le va oferi in premiera absoluta se numara inclusiv o pereche de faruri cu matrice de LED-uri. Totodata, Skoda a pregatit si un sistem de climatizare cu reglare a temperaturii pe trei zone.

Noua Skoda Octavia - Poze de la interior

Noua Skoda Octavia - Poze de la interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2019