Cehii au dat sfara in lume. Cand se lanseaza, de fapt, noua Octavia 4

Cehii au dat sfara in lume. Cand se lanseaza, de fapt, noua Octavia 4
  • Cehii au anuntat data la care noua Octavia 4 va debuta oficial
  • Este vorba despre 11 noiembrie
  • Compacta celor de la Skoda pozeaza timid intr-un teaser video
Distribuie pe Facebook

Doar cateva zile ne mai despart de premiera mondiala a mult anticipatei compacte din gama Skoda.

11 noiembrie. Este data la care asteptarea va lua sfarsit, cortina se va ridica, iar cea de-a patra generatie a popularei Octavia va debuta in mod oficial.

Anuntul facut astazi - chiar de catre cehii de la Skoda - confirma astfel zvonurile anterioare, aparute in presa spaniola.

El face parte dintr-un teaser video, care surprinde masina de clasa compacta in diferite ipostaze. Fara sa lase insa foarte multe detalii la vedere.

Ce este drept, oficialii Skoda au tinut sa reaminteasca una dintre dotariile cele mai importante ale mult anticipatei Octavia 4.

Discutam, mai precis, despre farurile dotare cu matrice de LED-uri. O tehnologie pe care urmatoarea generatie a compactei cehe o va oferi in premiera.

Totodata, comunicatul dat astazi publicitatii vorbeste inclusiv despre jocuri de lumini pentru functia Coming / Leaving Home.

Anterior, cea de-a patra generatie a compacte Skoda Octavia a fost prinsa cu garda jos, de o imagine sustrasa din configuratorul oficial. Aparent.

O privire mai atenta scoate totusi la iveala anumite diferente - la nivel de blocuri optice, intre masina din acest video si acea poza.

Cum arata pana la urma noua creatie a cehilor, ei bine... aflam chiar la inceputul saptamanii viitoare. Pe 11 noiembrie, daca mai era nevoie de precizat inca o data.

Tot atunci vom afla si daca zvonurile care anunta o platforma MQB, plus motorizari extrem de variate, inclusiv de tip hybrid, se vor adeveri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2019