Noul Audi Q7: Primele imagini oficiale dau buzna pe internet

Noul Audi Q7: Primele imagini oficiale dau buzna pe internet
  • Primele imagini oficiale ale noului Audi Q7 au fost "scapate" pe internet
  • SUV-ul reprezinta o evolutie din punctul de vedere al exteriorului
  • Interiorul preia numeroase inspiratii de la modelele TT si A6 / A7
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii ale noului Audi Q7 au scapat pe internet in cursul acestei dimineti, cu aproximativ o luna inaintea debutului oficial programat pentru Salonul Auto International Nord-American 2015.

Lansat pe piata in urma cu aproximativ o decada si trecut printr-un facelift subtil in urma cu circa cinci ani, primul SUV din istoria germanilor de la Audi va avea parte de o noua generatie incepand cu anul viitor.

In stilul caracteristic modelelor din Ingolstadt, urmatorul Q7 nu va aduce nici un fel de revolutie majora la nivel de aspect exterior, primele doua fotografii oficiale scapate pe internet in cursul acestei dimineti indicand, la nivel de caroserie, o evolutie inspirata de ultimele A6 si Q7.

Daca cresterea in dimensiuni a grilei radiatorului - pana la unirea acesteia cu blocurile optice frontale, retusarea design-ului caracteristic spoilerelor / spate si accentuarea bosajelor din dotarea rotilor nu sunt totusi suficiente pentru a-ti capta atentia, atunci iti propune sa arunci o privire asupra interiorului.

Un interior care, din motive lesne de inteles, ne duce cu gandul la atat la noul TT - vezi ceasurile de bord complet digitale, cat si la duo-ul A6 / A7, prin modul in care a fost integrat ecranul destinat sistemului de infotainment, sau Volkswagen Passat B8 - datoria gurilor de ventilatie ce se intind de-a lungul panoului de bord.

Dupa cum probabil ti-ai dat si singur seama, informatiile tehnice cu privire la cea de-a doua generatie a SUV-ului Audi Q7 lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este de asteptat ca gama de motorizari sa includa cateva surprize extrem de placute.

Inclusiv o unitate V6 bi-turbo de trei litri, livrata alaturi de o turbina electrica pentru eliminarea efectului de lag. Daca va fi totusi asa sau nu, ramane sa aflam cel mai probabil in zilele urmatoare sau, cel mai tarziu, la mijlocul lunii viitoare, cu ocazia Salonul Auto International Nord-American 2015, desfasurat la Detroit.

Noul Audi Q7 - Primele poze

Noul Audi Q7 - Primele poze

Noul Audi Q7 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2014