Noul BMW Seria 3 a debutat oficial. Bavarezii nu ofera nicio versiune cu transmisie manuala. Cat costa in Romania

Noul BMW Seria 3 a debutat oficial. Bavarezii nu ofera nicio versiune cu transmisie manuala. Cat costa in Romania
  • Noul BMW Seria 3 a debutat oficial
  • Bavarezii nu ofera nicio versiune cu transmisie manuala
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display curbat masiv, impartit in doua zone de lucru.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 13 saptamani, inca de la finele lunii iunie, noul BMW Seria 3 a fost lansat recent - chiar pe parcursul acestor zile, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la aproximativ 40.817 euro - conform configuratorului local. Comercializata sub indicativul 318i, versiunea de baza ofera - mai mult ori mai putin surprinzator, un motor de 2.0 litri si undeva in jurul a 184 de cai putere, proiectat pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp de 7.4 secunde, dupa cate se pare.

BMW Seria 3 Facelift

BMW Seria 3 Facelift

BMW Seria 3 Facelift

Respectiva varianta a mai pregatit, potrivit ultimelor informatii si detalii oficiale, si o viteza maxima de 235 de kilometri pe ora, si un consum mediu de carburant de 6.4 - 7.2 litri la 100 de kilometri. Seria vestilor bune continua, daca mai trebuia precizat, cu o echipare standard extrem de bogata, compusa din faruri si stopuri cu LED, din jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, senzori de parcare fata si spate, tapiterie din stofa, pilot automat cu functie de franare, volan sport, plus instalatie de climatizare cu reglare a temperaturii pe trei zone si display curbat masiv, impartit in doua zone de lucru diferite, una gazduind instrumentele de bord digitale.

Acelasi BMW Seria 3 Facelift isi va mai intampina clientii din Romania - dupa cate se mentioneaza pe site-ul distribuitorului local, si sub forma unei arome cunoscute sub denumirea de 320i, si intr-o savoare 320i xDrive. Printre nenumaratele optiuni puse la dispozitia cumparatorilor se mai regasesc - aparent, si un 320e, un 330e, un 330e xDrive, un 330i, un 330i xDrive si, nu in ultimul rand, un M340i xDrive. Lor li se alaturi - spre deliciul devoratorilor de unitati diesel, sapte configuratii pe motorina, vandute sub numele de 316d, 318d, 320d, 320d xDrive, 330d, 330d xDrive si M340d xDrive.

BMW Seria 3 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (93) Poze BMW Seria 3 Facelift
mai multe