Noul CLIO este tot ce ti-ai putea dori: modern la exterior, SMART la interior si cu cel mai generos portbagaj din segment

  • Renault a publicat primele imagini cu exteriorul noului Clio
  • Modelul subcompact ofera mai mult spatiu interior
  • Exteriorul este mai modern si mai aerodinamic decat inainte
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile a publicat primele informatii si imagini cu exteriorul noului Renault Clio. Cel mai bine vandut model Renault si cea mai vanduta subcompacta din Europa va fi lansata oficiala in luna martie la Geneva.

Asa cum bine stii, cea de-a cincea generatie Clio va aparea in fata publicului larg la inceputul lunii martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Producatorul din Hexagon a publicat insa mai repede primele imagini cu modelul subcompact: ieri am aruncat o privire la interior iar azi putem sa admiram pentru prima data exteriorul.

2019 Renault Clio

Principala noutate este ca Clio a intrat la apa in ceea ce priveste dimensiunile exterioare, dar ofera acum mai mult spatiu pentru interior. Concret, noua generatie masoara 4.068 mm in lungime, cu 14 mm mai putin decat modelul pe care il inlocuieste, latimea este de 1.798 milimetri iar inaltimea a fost micsorata cu 30 de milimetri, la 1.440 mm pentru o aerodinamica mai buna.

Din acelasi motiv, echipa de creatie a montat in premiera deflectoare de aer pe arcurile rotilor din fata.

2019 Renault Clio

Despre designul exterior se poate spune in primul rand ca este mai modern. Avem o grila mai mare in fata, spoilerul este mai pronuntat, hayonul vine si el cu un desen nou iar farurile LED cu semnatura in forma literei C sunt standard pe toate nivelurile de echipare.

Clientii au de ales din 11 nuante de caroserie, dintre care trei sunt noi: Valencia Orange, Vision Brown si Celadon Blue.

2019 Renault Clio

Renault va renunta incet incet la gama GT-Line, astfel ca odata cu lansarea noii generatii Clio, francezii prezinta si o gama noua RS Line. Aceasta promite un design si elemente de caroserie care accentueaza sportivitatea subcompactei.

2019 Renault Clio

Totodata, cea de-a cincea generatie Clio poate fi comandata in nivelul de echipare special Initiale Paris. Acesta aduce, printre altele, detalii cromate la exterior, jante cu design specific si diametru de 17 inch, scaune si volan din piele.

2019 Renault Clio

Noutatile de la interior le-am trecut deja in revista, asa ca in acest articol doar le vom reaminti. Avem un asa-numit Smart Cockpit cu ceasuri digitale de bord, un display de 9.3 inch pozitionat vertical pentru sistemul de infotainment, un volan mai elegant cu un airbag mai compact, consola centrala repozitionata mai sus si scaune care ofera un suport mai bun.

2019 Renault Clio

Spuneam la inceputul acestui articol ca pasagerii au mai mult spatiu in noul Renault Clio, in special cei din spate care se bucura de un spatiu mai generos la genunchi multumita noului design al scaunelor. In plus, sistemul audio Bose a fost integrat mai bine, astfel ca volumul portbagajului a crescut la 391 de litri (+26 l).

2019 Renault Clio

2019 Renault Clio

2019 Renault Clio

2019 Renault Clio

2019 Renault Clio

2019 Renault Clio

2019 Renault Clio

2019 Renault Clio

2019 Renault Clio

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze 2019 Renault Clio
mai multe