Noul Ford Mustang a ajuns pe internet. Iata cum arata muscle car-ul american!

Noul Ford Mustang a ajuns pe internet. Iata cum arata muscle car-ul american!
  • Primele fotografii ale noului Ford Mustang au scapat pe internet
  • Imaginile au fost scanate dintr-un articol al revistei Autoweek
  • Debutul oficial va avea loc in cursul zilei de maine, pe data de 5 decembrie
Distribuie pe Facebook

Cea de-a sasea generatie a legendarului Ford Mustang ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea sa, cu doar o zi inaintea lansarii oficiale. Si totul datorita mai multor fotografii oficiale scanate dintr-un articol al revistei olandeze Autoweek.

Desi muscle car-ul american beneficiaza in continuare de un look agresiv si musculos, specific brandului, noul design arata schimbari semnificative fata de generatia pe care o inlocuieste. De exemplu, grila frontala se prezinta cu un aspect aproape de calapodul celorlalte modele Ford de pe Batranul Continent, iar farurile beneficiaze de lumini de zi de tip LED. Pragurile laterale si capota "bombata" sunt alte schimbari pe care le aduce noul model.

Ford Mustang - Poze scanate

In partea din spate regasim designul familiar al stopurilor, cu trei bare verticale, separate de un panou contrastant de culoare neagra. Noul Ford Mustang beneficiaza si de o evacuare dubla, in timp ce interior impresioneaza nu doar prin volanul sau in trei spite, ci si prin sistemul de infotainment integrat in panoul central.

Momentan, nu exista informatii oficiale cu privire la motorizarile noului Mustang, insa speculatiile vorbesc atat de o unitate Ford EcoBoost de 2.3 litri, cat si o serie de motoare V6 si V8, cum sunt cele de 3.7 litri (305 cai putere) sau de 5.0 litri (420 cai putere). Totodata, urmatoarea generatie a muscle car-ului american va cantari cu aproximativ 91 kilograme mai putin decat predecesorul sau.

Ford Mustang - Poze scanate

Potrivit oficialilor Ford , noul Mustang va fi dezvaluit in cursul zilei de maine, pe 5 decembrie, la evenimentul "Go Further" din Barcelona. Muscle car-ul american nu va fi insa singura noutate, acesta urmand a fi lansat alaturi de alte doua vehicule nou-noute, despre care compania nu oferit nici un fel de detaliu.

Prima generatie a legendarului Ford Mustang a fost dezvaluita in urma cu aproximativ 50 de ani, pe 17 aprilie 1964, la New York. Autoturismul folosea sasiul, trenul de rulare si suspensiile de la modelele Ford: Falcon, respectiv Ford Fairlane.

Ford Mustang - Poze scanate

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Mustang - Poze scanate
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2013