Noul Mercedes C-Class a ajuns mai devreme pe internet. Poza pe care nemtii o vor stearsa cu orice pret

Noul Mercedes C-Class a ajuns mai devreme pe internet. Poza pe care nemtii o vor stearsa cu orice pret
  • Noul Mercedes C-Class a ajuns mai devreme pe internet
  • Debutul mult anticipatului model va avea loc in 2021
Distribuie pe Facebook

Debutul mult anticipatului model, cunoscut in interiorul companiei din Stuttgart sub numele de cod W206, va avea loc abia in cursul anului viitor, potrivit celor mai recente informatii si detalii neoficiale.

Dezvelit oficial in urma cu mai bine de sase ani si jumatate, chiar la inceputul iernii lui 2013, actualul Mercedes C-Class se apropie cu pasi mari si repezi de ziua in care va parasi definitiv linia de productie. Un nou model proiectat pentru a concura cu duo-ul format din Audi A4 si BMW Seria 3 a fost insa surprins deja in teste, viitorul W206 bifand inclusiv o prima aparitie... cu a sa caroserie (complet) necamuflata.

Surprins din fata, urmatorul produs din segmentul mediu al companiei germane cu sediul in Stuttgart se remarca printr-un design familiar, ce are ca sursa principala de inspirate cele mai recente interatii ale Claselor E si, evident, S.

Acelasi Mercedes S-Class W223 se mai poate lauda cu pornirea unui nou trend si in cazul in care discutia despre viitorul C-Class adopta aspectul interior ca subiect de dezbatere, mai multe prototipuri ale mult anticipatului W206 fiind fotografiate anterior cu o tableta uriasa in locul clasicei console cu butoane si comenzi fizice. Ce se va intampla cu ergonomia si cum vor avea clientii de suferit, ramane de vazut.

Programat sa debuteze pe parcursul anului 2021, urmatorul produs din segmentul mediu al companiei germane cu sediul in Stuttgart va porni pe urmele duo-ului format din Audi A4 si BMW Seria 3 alaturi de diferite motorizari.

Cel mai interesant zvon cu privire la acest aspect este cel care vorbeste despre posibilitatea ca noul Mercedes-AMG C63 sa renunte la actualul motor V8 pentru benzinarul turbo de doi litri ce propulseaza actualul A45. Multumita tehnologiei mild-hybrid, viitorul model de intalta performanta ar trebui sa livreze (aparent) rotilor de pe ambele punti o putere maxima mai mare de 500 de cai.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2020