Concurenta trece la rugaciuni: Un nou Volkswagen Passat se pregateste de lansare

Concurenta trece la rugaciuni: Un nou Volkswagen Passat se pregateste de lansare
  • Volkswagen pregateste un facelift pentru actualul Passat
  • Noul model a fost surprins deja in teste
  • Debutul oficial ar putea avea loc inainte de sfarsitul anului
Distribuie pe Facebook

Lansata pe piata in cursul anului 2014, cea de-a opta generatie a modelului Volkswsagen Passat se pregateste de un binemeritat facelift.

Anuntat oficial la sfarsitul lunii martie, cu ocazia unui eveniment special organizat in China, noul Touareg ar putea reprezenta doar inceputul unui program mai amplu de intinerire a gamei Volkswagen.

Tot anul acesta, producatorul german de automobile este asteptat sa prezinte in fata publicului larg si o versiune imbunatatita a actualului Passat, model surprins deja in teste... partial camuflat.

Fotografiat de curand pe strazile Europei, prototipul viitorului concurent din Wolfsburg pentru Peugeot 508 si Opel Insignia Grand Sport ascunde noi detalii la nivelul spoilerului fata, dar si partii posterioare.

Mici modificari vor fi operate, cel mai probabil, si la nivelul departamentului interior, acolo unde versiunea imbunatatita a actualului Volkswagen Passat a ramas cu mult in urma rivalilor sai.

Sub capota, producatorul german de automobile ar putea scoate din oferta actualul 1.4 TSI, motor pe care sa il inlocuiasca cu noul benzinar turbo de 1.5 litri si pana la 150 de cai putere montat inclusiv pe Golf.

Data la care versiunea imbunatatita a actualului Passat va ajunge in fata publicului larg ramane un mister, mai ales in conditiile in care Volkswagen a anuntat deja ca nu va participa la Salonul de la Paris.

Cat despre modelul original, lansat pe piata in cursul anului 2014, trebuie reamintit ca acesta este disponibil la vanzare pe piata din Romania in cinci echipari diferite, la preturi incepand de la 23.181 de euro (TVA inclus).

VW Passat Facelift - Poze Spion

VW Passat Facelift - Poze Spion

VW Passat Facelift - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze VW Passat Facelift - Poze Spion
mai multe