Nu se mai fac masini ca pe vremuri. Sedanul din 2005 are motor turbo de 2.4 litri si tractiune fata

Nu se mai fac masini ca pe vremuri. Sedanul din 2005 are motor turbo de 2.4 litri si tractiune fata
  • Un american si-a scos la vanzare vechiul Dodge Neon SRT-4
  • Automobilul cu 230 CP pe puntea fata are doar 4.667 km in bord
  • Cea mai mare suma oferita pana acum a fost de 13.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Pornind de curand in cautarea unei noi case, acest Dodge Neon de culoare portocalie are numai 4.667 de kilometri in bord.

Un sedan de clasa compacta si origine americana, cu motor de 2.4 litri, 230 de cai putere sub capota, cutie manuala cu cinci rapoarte si tractiune fata in standard?

Poate ca suna atipic, insa o astfel de formula defineste versiunea de performanta a vechiului Dodge Neon, comercializata pe piata alaturi de indicativul SRT-4.

Si mai interesant este ca un astfel de automobil a pornit de curand in cautarea unei noi case, anuntand pe toate cararile ca are doar 4.667 de kilometri in bord.

In plus, modelul din cazul de fata mai ofera si o caroserie de culoare portocalie, numai alte 1.799 de unitati din 2005 bucurandu-se de aceasta particularitate.

Alte detalii exterioare includ jante din aliaj pe 17 inch si etriere rosii, in timp ce departamentul interior mizeaza pe scaune sport, imbracate partial in piele.

De altfel, din meniu nu lipsesc nici volanul sport in trei spite, aerul conditionat manual sau geamurile cu actionare electrica doar pentru sofer si pasagerul fata.

Rulat pentru numai 4.667 de kilometri, dupa cum spuneam si anterior, acest Dodge Neon SRT-4 din 2005 a fost scos de curand la vanzare pe site-ul Bring a Trailer.

Cu doua zile si sapte ore inainte de marele final, batalia pentru sedanul de clasa compacta si origine americana cu motor 2.4 turbo aproape ca lipseste.

Numarul ofertelor facute pentru automobilul cu 230 de cai putere pe puntea fata nu depaste noua, cea mai mare ridicandu-se la suma de 13.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Dodge Neon SRT-4 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2019