OFICIAL: Acesta este noul B-Max, modelul construit de Ford la Craiova!

OFICIAL: Acesta este noul B-Max, modelul construit de Ford la Craiova!
Este oficial. Dupa o lunga asteptare, americanii de la Ford au dezvaluit prima imagine a modelului B-Max, ce urmeaza a fi construit la uzina companiei de la Craiova. Prima impresie? La fel ca si concept car-ul prezentat in urma cu un an, noul B-Max impresioneaza in special prin designul sau extrem de atragator si modern.
Distribuie pe Facebook
Dezvaluit in urma cu aproximativ un an, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, conceptul Ford B-Max va fi prezentat in versiunea de serie peste numai o luna, tot in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Din fericire, asteptarea a luat deja sfarsit, constructorul american publicand astazi prima imagine a modelului ce va fi construit la Craiova.

Din pacate, majoritatea informatiilor lipsesc la acest moment, insa cei de la Ford tin sa ne anunte ca al lor B-Max va fi disponibil cu o gama de motorizari extrem de eficienta, a carei atractie principala o va reprezenta noul motor EcoBoost pe benzina, cu o capacitate cilindrica de un litru. De asemenea, din meniu nu vor lipsi nici propulsoarele diesel Duratorq TDCi.

Intr-un final, modelul Ford B-Max se poate lauda si cu un aspect extrem de atragator, ce preia numeroase elemente de design regasite si la conceptul prezentat in urma cu aproximativ un an. Ba chiar mai mult de atat, versiunea de serie nu a renuntat nici la mobilitatea oferita de lipsa montantilor B, acestia fiind integrati in usile cu deschidere culisanta.

OFICIAL: Acesta este noul B-Max, modelul construit de Ford la Craiova!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2012