Opel vrea 18.690 euro pe noul Adam S

Opel vrea 18.690 euro pe noul Adam S
  • Noul Opel Adam S porneste in Germania de la 18.690 euro
  • Micul hot-hatch german ofera in schimb un 1.4 turbo de 150 CP
  • Lista cu bunatati propune inclusiv o viteza maxima de 210 km/h
Distribuie pe Facebook

Micul hot-hatch german ofera, la schimb, un propulsor turbo de 1.4 litri si 150 cai putere, capabil sa aduca primii 100 km/h dupa numai 8.5 secunde. Acesta-i insa doar inceputul.

Prezentat public cu ocazia evenimentului Mondial de l'Automobile 2014, desfasurat la Paris in perioada 4 - 19 octombrie, noul Opel Adam S reprezinta alegerea ideala pentru cei aflati in caurea unui automobil mic, stilat si performant. Si care nu vor sa aiba de-a face cu un Fiat.

Sub simpaticul invelis al pocket rocket-ului german se ascunde o intreaga herghelie de cai putere - bine, nu chiar, vorbim de doar 150 CP, propulsorul turbo de 1.4 litri prezent la datorie dispunand, de asemenea, si de un cuplu maxim de 220 Newton-Metri.

Opel Adam SOpel Adam S

Deloc surprinzator, livrarea valorilor maxime se face catre rotile fata, prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte de viteza, fisa cu performante propunand atat un timp de 8.5 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h, cat si o viteza maxima de 210 km/h.

In ciuda valorilor sale deloc neglijabile, noul Opel Adam S are nevoie de numai 5.9 litri de benzina pentru a parcurga clasica distanta de 100 km, in timp ce emisiile medii de dioxid de carbon ne depasesc 139 de grame per kilometru.

Pe langa propulsorul turbo de 1.4 litri si 150 cai putere, micul hot-hatch din Russelsheim dispune si de o directie imbunatatita, o serie de modificari - mai mult sau mai putin majore, fiind operate si la nivelul suspensiei, respectiv sistemului de franare.

Referitor la aspectul vizual, lista cu ingrediente magice include prelungiri pentru spoilerele fata si spate, praguri laterale agresiv-stilizate, eleron pentru plafon si, in mod optional, jante pe 18 inch cu etriere finisate in rosu.

In ceea ce priveste departamentul interior, noul Opel Adam S iese in evidenta in mod special prin scaunele sport Recaro cu suport lateral marit, disponibile la vanzare in schimbul unei sume aditionale de 1.300 de euro.

Opel Adam S

Opel Adam SOpel Adam S

Ajunge cu atatea fotografii! Iata si un scurt filmulet de prezentare:

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Opel Adam S
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Noiembrie 2014