Peugeot vrea sa te faca sa uiti complet de noul Golf 8 si lanseaza o noua versiune a proaspat lansatului 308. Cat costa in Romania

Peugeot vrea sa te faca sa uiti complet de noul Golf 8 si lanseaza o noua versiune a proaspat lansatului 308. Cat costa in Romania
  • Peugeot vrea sa te faca sa uiti complet de noul Golf 8
  • Lanseaza o noua versiune a proaspat lansatului 308
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED. Plus display central cu functie touch si diagonala de zece inch.

Anuntat in urma cu aproximativ jumatate de an - inca din prima parte a verii lui 2021, noul Peugeot 308 SW are, de cateva zile bune, si un pret de vanzare. Pe piata din Romania, nota minima de achitat se ridica la suma de 21.338 de euro, costurile de achizitie putand urca insa si la 44.567 de euro - inainte de a pune la socoteala si costul echipamentelor optionale.

Oferita sub indicativul 1.2 PureTech Active Pack, varianta entry-level a masinii ce isi propune sa concureze impotriva unor produse ca Volkswagen Golf 8 Variant vine - sub capota, cu un motor turbo de doar 1.2 litri, pe benzina, si numai 110 cai. Cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Peugeot 308 SW - Galerie Foto

Peugeot 308 SW - Galerie Foto

Cel mai accesibil membru al noii game pe nume Peugeot 308 SW se va mai putea lauda in fata clientilor - totodata, si cu o lista cu dotari standard extrem de bogata. Ce cuprinde - potrivit configuratorului local, inclusiv faruri cu LED, plus jante pe 16", climatizare automata, instrumente de bord digitale, display central cu diagonala de zece inch si pornire fara cheie.

Vopseaua perlata, tapiteria realizata dintr-o combinatie de stofa si piele artificiala - dar si functia de incalzire pentru parbriz, volan si chiar scaunele fata, se numara, in schimb, printre echipamentele optionale. Specifice variantei entry-level a masinii ce isi propune sa concureze impotriva unor produse ca Volkswagen Golf 8 Variant.

In Romania, noul Peugeot 308 SW se mai vinde - conform brosurii oficiale, si intr-o configuratie 1.2 PureTech cu 130 de cai sub capota, alaturi de un motor BlueHDI de 1.5 litri si o putere similara si - nu in ultimul rand, impreuna cu doua sisteme plug-in hybrid: de 180 sau 225 de cai. In echiparile, de la situatie la situatie, Active Pack, Allure, Allure Pack, GT si GT Pack.

Peugeot 308 SW - Galerie Foto

Peugeot 308 SW - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (179) Poze Peugeot 308 SW - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2021