Poti sa ai toti banii din lume ca nemtii nu-ti vor vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai toti banii din lume ca nemtii nu-ti vor vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai toti banii din lume ca nemtii nu-ti vor vinde aceasta masina decat daca...
  • ... nu cumva locuiesti in China. Vorbim, bineinteles, despre noul Mercedes C-Class L
Distribuie pe Facebook

... nu cumva locuiesti in China. Vorbim, bineinteles, despre noul Mercedes C-Class in versiunea cu ampatament marit, al carui debut oficial a avut loc chiar luna aceasta.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt saptamani - la inceputul anului 2021, cea mai recenta generatie a gamei comercializate sub denumirea de Mercedes C-Class se vinde la momentul de fata - zilele acestea, multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara - mai nou, si o varianta cu ampatament marit, destinata exclusiv pietei din China.

Mercedes C-Class Long

Lunga de aproape 4.9 metri, conform presei asiatice, respectiva masina se remarca numaidecat printr-o gama variata de elemente cromate, lista atractiilor principale continuand cu logo-urile speciale destinate montantului posterior - asa cum reiese si din primele fotografii date publicitatii.

In cabina, lista cu imbunatatiri vizeaza - in special, ocupantii locurilor spate, pe care versiunea cu ampatament marit a proaspat (re)lansatului Mercedes C-Class ii va intampina inclusiv in compania unor perne pentru tetiere. Totodata, daca mai era - cumva, nevoie de o asemenea precizare, aceeasi varianta Long a gamei mentionate anterior mai ofera - printre altele, si un plus de spatiu pentru picioare.

Sub capota, respectiva masina a pregatit - conform presei asiatice, trei configuratii diferite, clientii avand la dispozitie urmatoarele optiuni: un C 200 L cu motor de 1.5 litri si 170 CP sau un C 260 L cu motor de 1.5 litri, tehnologie MHEV si 204 CP ori, daca prefera, motor de 2.0 litri si 204 CP.

Mercedes C-Class Long

Mercedes C-Class Long

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes C-Class Long
mai multe