Primele imagini oficiale au ajuns pe internet, chiar inaintea premierei mondiale. ACESTA ESTE NOUL AUDI A6!

Primele imagini oficiale au ajuns pe internet, chiar inaintea premierei mondiale. ACESTA ESTE NOUL AUDI A6!
  • Acesta este noul Audi A6
  • Primele imagini au ajuns pe internet
  • Modelul german debuteaza la Geneva
Distribuie pe Facebook

Incercarea germanilor de la Audi de a tine secreta urmatoarea generatie a modelului A6 a dat gres. Trei fotografii ale automobilului care va concura cu BMW Seria 5 si Mercedes E-Class au scapat pe internet chiar in cursul acestei dupa-amiezi, cu o saptamana inaintea premierei mondiale de la Geneva.

Ultima parte a lunii februarie a fost una cu probleme pentru germanii de la Audi. Mai intai, un prototip al viitorului A6 a fost pozat cu interiorul la vedere, scotand astfel la iveala toate secretele cabinei pentru cinci persoane.

Astazi, urmatoarea generatie a modelului care concureaza cu BMW Seria 5 si Mercedes E-Class a ajuns din nou in atentia publicului, de-aceasta data multumita mai multor fotografii oficiale. Fotografii exterioare, mai exact.

Si, dupa cum reiese din imaginile respective, nu doar panoul de bord al viitorului Audi A6 va avea ca sursa de inspiratie proaspat lansatul A7 MkII. La fel se va intampla si in cazul caroseriei cu patru portiere, intr-o oarecare masura.

Audi A6 - Primele poze

Privita din fata, urmatoarea generatie a modelului care concureaza cu BMW Seria 5 si Mercedes E-Class impresioneaza in special prin dimensiunea grilei radiatorului. Atat prin aceasta, cat si prin capota bombata a motorului.

La nivelul profilului lateral, aripile bine conturate si jantele uriase din aliaj conduc detasat in topul principalelor atractii. In schimb, daca vine vorba despre spatele viitorului Audi A6, observam lipsa benzii de LED-uri dintre stopuri.

Despre motorizarile urmatoarei generatiie a modelului care concureaza cu BMW Seria 5 si Mercedes E-Class, nimic sigur. Numai cateva speculatii cu privire la o gama formata din unitati turbo cu patru, sase si chiar opt cilindri.

Ce este drept, sunt mari sanse ca viitorul Audi A6 sa fie disponibil initial la vanzare exact in aceeasi configuratie precum proaspat lansatul A7 MkII. Doua propulsoare V6 de trei litri, un TFSI de 340 CP si un TDI de 286 CP.

In cazul in care zvonurile se adeveresc, urmatoarea generatie a modelului care concureaza cu BMW Seria 5 si Mercedes E-Class va debuta oficial la inceputul lunii martie. Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, evident.

Audi A6 - Primele poze

Audi A6 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2018