Primele imagini reale cu noul Mercedes CLA Shooting Brake

Primele imagini reale cu noul Mercedes CLA Shooting Brake
  • Noul Mercedes CLA Shooting Brake debuteaza public luna viitoare, la Detroit
  • Vanzarile cochetului break de clasa compacta vor demara la scurt timp dupa
  • Clientii vor avea la dispozitie numeroase versiuni de motorizare, inclusiv un AMG
Distribuie pe Facebook

Noul Mercedes CLA Shooting Brake va putea fi admirat de publicul larg peste numai o luna si aproximativ 10 zile, insa pentru cei care nu mai au rabdare pana la debutul Salonului Auto de la Detroit din 12 ianuarie 2015... urmatorul set de fotografii ce prezinta cum arata in realitate mult anticipatul break cochet de clasa compacta ar putea reprezenta solutia salvatoare.

Disponibil la vanzare incepand cu prima parte a anului viitor, noul Mercedes CLA Shooting Brake promite sa imbine eleganta si practicabilitatea intr-un pachet atractiv, oferit alaturi de o gama de motorizari extrem de variata.

Printre propunerile puse la dispozitia clientilor se numara inclusiv o versiune de inalta performanta 45 AMG, a carei propulsie este asigurata de o unitate supraalimentata in patru cilindri, de doi litri, 360 cai putere si 450 Newton-Metri.

Acompaniat de o transmisie DCT cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala, cochetul break de clasa compacta are nevoie de numai 4.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, viteza maxima fiind limitata la 250 km/h.

Mercedes CLA Shooting Brake - Poze Reale

Mercedes CLA Shooting Brake - Poze RealeMercedes CLA Shooting Brake - Poze Reale

Pentru cei care pun accentul mai degraba pe eficienta, noul Mercedes CLA Shooting Brake dispune de doua variante turbodiesel, ce gazduiesc un motor de 2.143 centimetri cubi pentru 136 (CLA200 CDI), respectiv 177 cai putere (CLA220 CDI).

Gama de motorizari continua cu optiunile CLA180 si CLA200, ambele puse in miscare de o unitate supraalimentata de 1.6 turbo, ce dezvolta 122 CP si 200 Nm. respectiv 156 cai putere si 250 Newton-Metri.

Intr-un final, cumparatorii vor putea opta si pentru un model CLA250 de doi litri, 211 cai putere si 350 Newton-Metri, singurul de altfel care ofera in mod optional un sistem de tractiune integrala 4Matic (exceptand AMG-ul).

Din punct de vedere estetic, noul Mercedes CLA Shooting Brake se poate lauda cu aceleasi ingrediente magice precum versiunea in patru usi, cu mentiunea ca partea sa posterioara preia numeroase inspiratii de la versiunea break a mai marelui CLS.

Hibridul rezultat in urma acestui experiment candideaza cu mari sanse de reusita la titlul de cel mai atragator automobil de familie din cadrul segmentului compact, modelul german impresionand insa si prin practicabilitatea sa, portbagajul avand o capacitate de incarcare de pana la 1.354 litri.

Mercedes CLA Shooting Brake - Poze Reale

Mercedes CLA Shooting Brake - Poze Reale

Mercedes CLA Shooting Brake - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (58) Poze Mercedes CLA Shooting Brake - Poze Reale
mai multe