Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial. Cel mai mare SUV al nemtilor are o lungime de 5.1 metri si e construit pe platforma lui VW Golf. Cum arata in realitate

Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial. Cel mai mare SUV al nemtilor are o lungime de 5.1 metri si e construit pe platforma lui VW Golf. Cum arata in realitate
  • Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial
  • Cel mai mare SUV al nemtilor are o lungime de 5.1 metri si e construit pe platforma lui VW Golf
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Disponibil la preturi incepand de la echivalentul unei sume de 65.241 de euro, respectivul model se bucura - printre altele, si de o instalatie audio de la Bang&Olufsen. Plus o gama de motorizari proiectata pentru a livra persoanei de la volan o putere de pana la 299 de cai.

Anuntat cu doar cateva zile in urma - chiar la finalul acestei veri, primul Audi Q6 din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Destinat exclusiv clientilor din China, cel mai mare SUV al nemtilor se remarca - daca mai trebuia cumva precizat, in special prin dimensiunile extrem de generoase ale caroseriei. Cu lista atractiilor principale culminand - evident, cu lungimea de circa 5.1 metri.

Audi Q6 - Poze reale

Construit pe platforma lui VW Golf, respectivul model se mai poate lauda, la nivelul departamentului exterior, si cu o grila frontala masiva, cu detalii laterale extrem de atent sculptate, plus montati spate decorati cu logo-ul companiei producatoare. Nu lipsesc insa din peisaj - dimpotriva, nici blocurile optice unite cu o banda iluminata, jantele pe 21 de inch sau ornamentele de culoare neagra.

La interior - de cealalta parte a portierelor, primul Audi Q6 din istorie ofera, pentru inceput, un volan cu trei spite si pana la sapte locuri. Seria vestilor bune continua - deloc surprinzator, cu o plansa de bord condimentata cu trei ecrane color si guri de ventilatie dreptunghiulare. Cel mai mare SUV al nemtilor gazduind - in cabina, si un numar important de elemente din piele, 14 difuzoare s.a.m.d.

Meniul caracteristic modelului construit pe platforma lui VW Golf se incheie, intr-un final, cu o gama compusa din doua motorizari diferite - ambele pe benzina. Batalia urmand a se da, dupa cum mentionam, totodata, si anterior, intre un propulsor cu patru cilindri in linie, de doi litri, plus un total de 265 CP, si un VR6 cu o capacitate de 2.5 litri, sinonim cu o putere maxima de 299 de cai putere.

Audi Q6 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi Q6 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2022