Primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW s-a lansat si in Romania. Bavarezii au publicat acum lista oficiala de preturi

Primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW s-a lansat si in Romania. Bavarezii au publicat acum lista oficiala de preturi
  • Primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW s-a lansat si in Romania
  • Bavarezii au publicat acum lista oficiala de preturi
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in standard cuprinde inclusiv o tapiterie din piele si stofa, cu nenumarate accente de rosu. Plus jante in cinci spite, sub forma de Y, cu diametrul de 18 inch.

Dezvelit in avanpremiera mondiala la inceputul toamnei trecute, primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW s-a lansat, recent, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la 41.472 de euro, potrivit configuratorului aflat pe site-ul importatorului local.

Animat de un motor turbo de doi litri si aproximativ 265 de cai putere, oferit in compania unei cutii automate si a unui diferential Torsen, respectivul model vine cu un timp de doar 6.1 secunde in dreptul acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Vestile bune nu se opresc insa aici.

BMW 128ti

BMW 128ti

Un alt element principal de atractie al noului BMW 128ti ar trebui sa il reprezinte viteza maxima de 250 de kilometri pe ora, insa nici consumul mediu de carburant de 6.1 - 6.4 litri la 100 de kilometri, potrivit primelor informatii si detalii oficiale, nu va dezamagi. Ba din contra.

Referitor la aspectul vizual, respectivul automobil a pregatit nenumarate insertii de culoare rosie la interior si exterior, care se alatura familiarelor spoilere fata si spate agresiv stilizate, jante din aliaj de dimensiuni generoase. Si scaune cu suport lateral marit, volan multifunctional in trei spite.

Intr-un final, primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW se mai poate lauda si cu un pachet generos in materie de dotari standard. Format din faruri cu LED, plus climatizare automata, tapiterie din stofa si piele artificiala, senzori de parcare, ornamente iluminate etc.

BMW 128ti

BMW 128ti

BMW 128ti

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze BMW 128ti
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2021