Primul Volkswagen Golf R vandut in Romania a fost livrat de MIDOCAR

Primul Volkswagen Golf R vandut in Romania a fost livrat de MIDOCAR
  • Motorul este de 2 litri TSI de 300 cp si 380 Nm cuplu
  • Vehiculul livrate are transmisie DSG si pachetul de servicii Google "Car Net"
  • Acceeleratia de la 0 la 100 km/h se face in doar 4.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Chiar inainte sa intre in noul an, MIDOCAR Vitan i-a livrat masina unui client din Bucuresti. Insa nu orice automobil, ci primul Golf Mk7 in varianta R. Adica un Golf cu tractiune integrala si 300 cp.

Livrarea primului Volkswagen Golf R din Romania s-a desfasurat in cadrul unui eveniment neconventional la sediul MIDOCAR Vitan din Bucuresti. Pe 20 decembrie, anul trecut, clientul care a dat comanda pentru acest model a fost invitat la reprezentanta pentru un test drive cu un model similar celui achizitionat, dar care urma sa ii fie livrat la finele lunii ianuarie 2014. In realitate, masina testata de client era chiar masina pe care acesta a comandat-o, astfel putand petrece intrarea in noul an la bordul noii sale masini hatchback.

Golf R livrareMasina care a fost livrata: VW Golf R si culoarea specifica

Volkswagen Golf R are un motor de 2 litri TSI ce produce 300 cp si un cuplu de 380 Nm, cuplat cu o cutie manuala sau automata cu dublu ambreiaj de tip DSG. Modelul din Romania are cutia automata care ii permite sa accelereze pana la 100 km/h in doar 4.9 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 km/h. Cu aceste cifre interesante, Golf-ul R din generatia cu numarul 7 este cel mai puternic Golf fabricat vreodata.

In aceeasi zi, reprezentanta MIDOCAR Otopeni a livrat cel de-al doilea Golf R altui client, ceea ce inseamna ca romanii sunt pasionati de viteza, performanta, dar si ca isi permit un hatchback deloc ieftin. Volkswagen Golf R cu transmisie DSG costa 38.517 Euro cu TVA, pret la care se mai adauga diferite optionale.

Distribuie pe Facebook
mai multe