Renault publica 145 de fotografii proaspete ale noului Talisman

Renault publica 145 de fotografii proaspete ale noului Talisman
  • Renault a publicat 145 de fotografii proaspete ale noului sau Talisman
  • Modelul francez ofera un total de cinci propulsoare supraalimentate
  • Preturile de achizitie pornesc in Hexagon de la 27.900, respectiv 29.100 euro
Distribuie pe Facebook

Aceasta e sansa ta sa descoperi in detaliu, ansamblu si actiune, din toate unghiurile posibile si imposibile, rivalul Volkswagen-ului Passat B8.

Inainte insa de a lua la puricat partea estetica a noului Renault Talisman, tinem sa reamintim ca urmasul modelelor Laguna si Latitude masoara 4.848 milimetri in lungime, 1.869 milimetri in latime, 1.463 milimetri in inaltime si, nu in ultimul rand, 2.808 milimetri in ampatament.

Asta inseamna, in libera traducere, ca rivalul Volkswagen-ului Passat B8 poate gazdui confortabil pana la cinci pasageri, plus bagajul lor cu un volum maximum de pana la 608 litri - cu bancheta spate complet nerabatata si inca la locul ei, bineinteles.

Referitor la gama de motorizari, noul Renault Talisman se lauda cu un total de cinci propulsoare supraalimentate, toate echipate cu patru cilindri si capabile sa ofere puteri maxime cuprinse intre 110 si 200 CP. In plus, nici una dintre optiuni nu depaseste capacitatea de 1.618 centimetri cubi.

Renault Talisman - Galerie Foto

Renault Talisman - Galerie Foto

Aruncand o privire si mai atenta asupra fisei tehnice, descoperim ca urmasul modelelor Laguna si Latitude propune in versiunea de standard un 1.5 dCi de 110 CP si 260 Nm, care consuma aproximativ 3.4 litri de carburant la fiecare 100 de kilometri.

Urmatoarea pe lista, varianta Energy dCi produce 130 CP si 320 Nm dintr-o unitate turbodiesel de 1.598 centimetri cubi. Aceasta poate fi comandata atat alaturi de o transmsie manuala cu sase trepte de viteza, cat si impreuna cu o cutie EDC cu acelasi numar rapoarte.

In schimb, motorizarea twin-turbo de 1.6 litri care pune capat meniului dCi se bucura exclusiv de serviciile unei transmisii automate cu dublu ambreiaj si sase trepte de viteza. In cazul de fata, valorile maxime numara 160 cai putere si 380 Newton-Metri.

Pentru cei care prefera propulsoarele pe benzina, rivalul Volkswagen-ului Passat B8 a pregatit o unitate TCe de 1.618 centimetri cubi, disponibila atat intr-o versiune de 150 CP, cat si intr-o varianta de 200 CP. In ambele situatii, lista cu dotari e completata de o cutie EDC cu sapte rapoarte.minima

Cat despre pretul de achizitie, noul Renault Talisman porneste in Franta de la 27.900 de euro, cei care prefera modelul Estate fiind nevoiti sa scoata din buzunare o suma mai mare cu 1.200 de euro - adica un minimum de 29.100, dupa calculele noastre.

Renault Talisman - Galerie Foto

Renault Talisman - Galerie Foto

Renault Talisman - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (145) Poze Renault Talisman - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2015