Se lauda cu 208 cai per litru. Noua masina te face instant sa uiti de A4, Seria 3 si C-Class

Se lauda cu 208 cai per litru. Noua masina te face instant sa uiti de A4, Seria 3 si C-Class
  • Volvo vinde noul S60 in numeroase versiuni de motorizare
  • Modelul de top ofera un sistem de propulsie cu 416 CP
  • Sprintul de la 0 la 96 km/h dureaza doar 4.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor descoperi o motorizare pe benzina cu turbina si compresor mecanic, careia i se alatura un propulsor electric pentru o doza extra de performanta.

Anuntata inca de la mijlocul anului trecut, cea de-a treia generatie a modelului Volvo S60 se vinde zilele acestea in mai multe variante de motorizare. In configuratia de top, care vine cu diferite imbunatatiri dezvoltate de specialistii companiei Polestar, alternativa suedeza la trio-ul german format din A4, Seria 3 si C-Class ofera nu mai putin de 416 CP.

Si mai interesanta este insa sursa de provenienta a valorii cu pricina. In loc sa opteze pentru o motorizare cu sase sau opt cilindri in V, inginerii au montat sub capota sedanului in cauza un sistem de propulsie hibrid, unde nelipsitul motor electric lucreaza alaturi de o unitate pe benzina deloc obisnuita, un I4 de doi litri dotat atat cu o turbina, cat si un compresor.

Dupa cum precizam si anterior, versiunea Volvo S60 Polestar vine cu o herghelie formata dintr-un total de 416 cai putere, careia i se alatura un cuplu maxim de aproape 670 Nm. O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice, astfel ca acceleratia de la 0 la 96 de kilometri pe ora dureaza numai 4.5 secunde.

In ceea ce priveste partea estetica, super-sedanul suedezilor mizeaza nu doar pe spoilere fata si spate agresiv (re)stilizate, ci si pe jante din aliaj de dimensiuni mai mult decat generoase. Asa cum era de asteptat, noutatile de ordin vizual continua la nivel de design interior, acolo unde scaunele fata cu suport lateral marit se numara printre principalele elemente de atractie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2019