SEAT vrea sa uiti deja de noile Golf si Octavia si sare in ajutorul tau cu primele detalii despre noul Leon 4

SEAT vrea sa uiti deja de noile Golf si Octavia si sare in ajutorul tau cu primele detalii despre noul Leon 4
  • SEAT publica primele detalii oficiale cu privire la noul Leon 4
  • Viitorul model debuteaza luna viitoare, pe 28 ianuarie 2020
  • Meniul include blocuri optice si lumina ambientala cu tehnologie LED
Distribuie pe Facebook

Aparent, debutul celei de-a patra generatii a popularului model spaniol de clasa compacta a fost programat pentru sfarsitul lunii viitoare.

La mai putin de doua luni distanta de la prezentarea noilor Volkswagen Golf si Skoda Octavia, SEAT anunta lansarea unei alternative la modelele respective.

Este vorba, evident, despre urmatoarea generatie a celebrului Leon, a carei premiera mondiala va avea loc in data de 28 ianuarie 2020, anunta spaniolii.

Produs pe aceeasi platforma MQB precum rivalii de concern, noul automobil din Peninsula Iberica ne ofera astazi cateva detalii despre... ei bine, luminile sale.

Astfel, cea de-a patra generatie a modelului Leon va gazdui noi blocuri optice cu tehnologie LED, atat in partea frontala, cat si in partea posterioara a caroseriei.

In plus, mai spun oficiali din cadrul companiei spaniole SEAT, stopurile - care acum sunt unite cu o banda luminoasa, se vor bucura de semnalizare secventiala.

Daca mai conteaza, aceeasi compacta din Peninsula Iberica se va mai putea lauda cu o banda de LED-uri inclusiv la interior, la nivelul bordului si chiar portierelor.

Complet irelevant pentru unii, noul Leon 4 va dispune si de un sistem de lumini de intampinare, care va proiecta un “Hola!”pe asfalt atunci cand te indrepti spre el.

Mult mai interesanta este insa configuratia cu doua display-uri color de la interior, despre care SEAT ne va vorbi - cel mai probabil, intr-un material video viitor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2019