Skoda a lansat in Romania o noua versiune a Octaviei 4. Tractiunea integrala este standard

Skoda a lansat in Romania o noua versiune a Octaviei 4. Tractiunea integrala este standard
  • Skoda a lansat in Romania o noua versiune a Octaviei 4
  • Tractiunea integrala este standard
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua sub capota, acolo unde clientii vor descoperi o motorizare diesel de doi litri si 200 de cai putere.

Prezentata publicului larg acum mai bine de patru luni si jumatate, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Skoda Octavia Scout a fost lansata, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la putin peste 34.700 de euro, potrivit configuratorului de pe site-ul importatorului local.

Echiparea de baza cuprinde inclusiv blocuri optice, plus iluminare ambientala cu tehnologie LED, insa din meniu nu lipsesc, de exemplu, nici climatizarea cu reglare automata a temperaturii sau jantele din aliaj cu diametrul de 18 inch.

Skoda Octavia Scout

Skoda Octavia Scout

Cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Skoda Octavia Scout mai ofera in standard, fara costuri suplimentare, si instrumente de bord digitale sau scaune fata incalzite. Totodata, suma de 34.744 de euro ii va mai aduce clientului si senzori de parcare spate sau display central de 25.4 centimetri.

Vopseaua metalizata, sistemul de navigatie, tapiteria din piele, afisajul pe parbriz, suspensia adaptiva DCC si hayonul electric se numara, in schimb, printre dotarile disponibile in mod optional, alaturi de jantele pe 19 inch si multe altele.

Daca vine vorba despre reteta specifica departamentului tehnic, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Skoda Octavia Scout iese in evidenta in special prin motorizarea diesel de doi litri si undeva in jurul a 200 de cai putere. Livrati ambelor punti, printr-o cutie DSG cu sapte trepte de viteza.

Skoda Octavia Scout

Skoda Octavia Scout

Skoda Octavia Scout

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Octavia Scout
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Noiembrie 2020