Skoda a prezentat, in sfarsit, noul Superb. Limuzina cehilor masoara aproape cinci metri in lungime si ofera dotari demne de un Mercedes S-Class. Galerie foto completa

Skoda a prezentat, in sfarsit, noul Superb. Limuzina cehilor masoara aproape cinci metri in lungime si ofera dotari demne de un Mercedes S-Class. Galerie foto completa
  • Skoda a prezentat, in sfarsit, noul Superb
  • Limuzina cehilor masoara aproape cinci metri in lungime si ofera dotari demne de un Mercedes S-Class
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare variaza intre numai 38.480 si 57.960 de euro. Fara a lua in calcul si eventualele optionale.

Dezvelit intregii planete acum mai bine de trei luni - inca de la sfarsitul toamnei trecute, cel mai recent Superb din istorie a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Skoda a oferit, chiar la inceputul acestei saptamani, peste 120 de imagini proaspete de la interiorul si - totodata, exteriorul automobilului cu o lungime de pana la 4.912 milimetri, conform fisei cu caracteristici de ordin tehnic.

Skoda Superb - Galerie foto

Skoda Superb - Galerie foto

Comercializat in schimbul unei sume minime de 38.480 de euro, respectivul meniu se mai poate lauda, de asemenea, si cu o larga varietate de echipamente demne de un Mercedes S-Class, precum farurile LED Matrix ori scaunele actionate electric - cu functii de incalzire, ventilatie, masaj. Din pachet nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, nici stopurile cu tehnologie Full-LED.

Acelasi automobil ceh se mai poate lauda si cu jante confectionate din aliaj usor, cu diametrul de pana la 19 inch, cu instrumente de bord digitale - condimentate cu un display cu diagonala de 10", instalatie audio de inalta fidelitate, semnat de Canton. La care mai adauga - potrivit configuratorului dedicat pietei din Germania, afisaj pe parbriz, tapiterie din piele perforata, ChatGPT, climatizare cu reglare automata.

Sub capota, cumparatorii vor avea de ales, pentru moment, doar intre doua solutii, versiunea de baza bucurandu-se de serviciile unei unitati turbo in patru cilindri - cu sistem mild-hybrid la 48 de volti, de 1.5 litri si 150 CP, pe benzina. Cealalta varianta disponibila mizeaza pe un propulsor TDI cu capacitatea de 1.968 de centimetri cubi pentru a pune la dispozitia rotilor pana la 193 de cai putere - aparent.

Skoda Superb - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (122) Poze Skoda Superb - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2024