Soferii de Passat isi vor scoate masinile la vanzare. Au fost anuntate primele detalii ale noului Opel Insignia

Soferii de Passat isi vor scoate masinile la vanzare. Au fost anuntate primele detalii ale noului Opel Insignia
  • Noul Opel Insignia va debuta public in primavara anului viitor
  • Automobilul german promite sa creasca in ampatament si sa scada in greutate
  • Vedeta pachetulul tehnologic va consta in sistemul de iluminare
Distribuie pe Facebook

Dupa luni intregi de asteptare si nenumarate zvonuri venite cand din stanga, cand din dreapta, oficialii Opel au iesit la rampa si au publicat in cele din urma primele detalii oficiale ale noului Insignia.

In timp ce intreaga Europa il astepta cu sufletul la gura in fata Salonului Auto desfasurat la Paris intre 1 si 16 octombrie, urmatorul Insignia... ei bine, avea alte planuri pentru propriul debut public.

Acum stim deja ca cea de-a doua generatie a popularului model german de clasa medie nu va debuta in premiera mondiala mai devreme de primavara anului viitor, insa macar avem doua-trei informatii pe care sa le dezbatem.

De exemplu, la baza noului Opel Insignia va sta o versiune imbunatatita a platformei Epsilon 2, detaliu care se traduce atat printr-un plus de peste noua centimetri la nivelul ampatamentului, cat si printr-un minus de pana la 175 de kilograme la nivelul greutatii.

Opel Insignia - Primele Poze

Cea de-a doua generatie a popularului automobil german de clasa medie nu va fi insa doar mai spatioasa, respectiv mai usoara - in comparatie cu modelul anterior, ci si mult mai avansata din punct de vedere tehnologic.

Sau cel putin aceasta este concluzia reiesita din primul comunicat de presa destinat prezentarii noului Opel Insignia, material care anunta inclusiv un sistem de iluminare cu matrice de LED-uri.

Exact, de o astfel de dotare se pot bucura si clientii modelului Astra K, diferenta majora constand in faptul ca cea de-a doua generatie a popularului automobil german de clasa medie va oferi de doua ori mai multe segmente de LED-uri per far, in speta 16.

Noul Opel Insignia va fi capabil, drept urmare, sa ilumineze asfaltul pe o distanta de pana la 400 de metri. Fara niciun fel de efort si, cel mai important aspect, fara sa-i deranjeze pe ceilalti participanti la trafic.

Opel Insignia - Primele Poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2016