Subaru anunta noul WRX STI. VEZI cand va avea loc debutul oficial!

Subaru anunta noul WRX STI. VEZI cand va avea loc debutul oficial!
  • Noul Subaru WRX STI va debuta in cadrul Salonului Auto de la Detroit de saptamana viitoare
  • Automobilul japonez se va bucura de suspensie, frane si aerodinamica imbunatatite
  • Propulsia va fi asigurata de un 2.5 turbo, care va livra celor patru roti circa 300 CP
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Cea mai noua generatie a modelului de inalta performanta Subaru WRX STI va fi dezvaluita in premiera mondiala chiar la inceputul saptamanii viitoare, atunci cand Salonul Auto International Nord-American de la Detroit isi va deschide larg portile.

Aproximativ o luna si jumatate. Doar atat a trecut de la prezentarea celei mai noi generatii a modelului Subaru WRX, insa compania japoneza de automobile nu pierde deloc vremea si anunta o noua surpriza majora pentru mijlocul acestei luni, atunci cand va lua startul Salonul Auto International Nord-American ce se desfasoara in orasul Detroit din statul Michigan.

Despre ce este insa vorba, mai exact? Pai, asa cum precizam si putin mai sus, oficialii Subaru vor profita de evenimentul NAIAS 2014 pentru a dezvalui in premiera mondiala ultima generatie a modelului Subaru WRX STI. Din pacate, informatiile se opresc pentru moment aici, insa nu ar fi de mirare ca automobilul japonez de inalta performanta sa fie livrat in compania unei motorizari turbo, cu patru cilindri si capacitate de 2.5 litri, numai buna pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan cel putin 300 cai putere.

De asemenea, de pe lista cu specificatii tehnice nu va lipsi nici sistemul de tractiune integrala, in timp ce cutia de viteze, suspensia si sistemul de franare vor fi ele imbunatatite pentru a livra un maximum de performanta. Iar asta-i numai o mica parte din intregul meniu, lista cu atractii principale urmand a include si un kit aerodinamic special proiectat, despre care se spune ca va impresiona in special prin eleronul sau de dimensiuni generoase.

Revenind insa la performante, tinem sa reamintim ca actuala generatie a modelului Subaru WRX STI se poate lauda cu prezenta sub capota a unei unitati turbo de 2.5 litri si 300 cai putere, capabila sa propulseze automobilul japonez de la 0 la 100 km/h in nici mai mult, nici mai putin de 5.2 secunde.

Subaru WRX STI - Teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Ianuarie 2014