SUPER GALERIE FOTO cu noul Volkswagen Golf 8, probabil cea mai tare compacta a momentului

SUPER GALERIE FOTO cu noul Volkswagen Golf 8, probabil cea mai tare compacta a momentului
  • Volkswagen publica o super galerie foto cu noul Golf 8
  • Masina germana este disponibila la pre-comanda din decembrie
  • Pachetul initial cuprinde cinci motorizari si pana la 150 CP
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, startul precomenzilor se va da chiar luna viitoare, potrivit celor mai recente informatii date publicitatii.

Dezvelita oficial in urma cu aproximativ cinci saptamani, cea mai recenta generatie a legendarului Volkswagen Golf revine astazi in atentia noastra. Si totul dupa ce compania producatoare a publicat o noua galerie foto cuprinzatoare, care include peste 160 de imagini proaspete de la interiorul si exteriorul compactei.

Urmand a fi disponibila la precomanda inca de luna viitoare, masina germanilor iese in evidenta printr-un design complet atipic la nivelul partii frontale a caroseriei, cu blocuri optice si alte cateva elemente diferite de (absolut) tot ce stiam.

VW Golf 8 - Galerie Foto

VW Golf 8 - Galerie Foto

In partea din spate a aceleiasi caroserii cu cinci portiere, cea mai recenta generatie a legendarului Volkswagen Golf este, negresit, un Golf, lista modificarilor operate de oamenii companiei producatoare limitandu-se la doua-trei detalii. O situatie diametral opusa comparativ cu ce s-a intamplat la interior, dupa cum o sa vezi.

Pentru prima data in istorie, masina germanilor vine cu doua display-uri color in partea superioara a bordului, unul dintre acestea avand rolul de a afisa ceasurile digitale, iar celalalt... de a acomoda comenzile sistemului de infotainment.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, cea mai recenta generatie a legendarului Volkswagen Golf propune un numar aproape nelimitat de optiuni, clientii avand de ales intre unitati pe benzina, motorina si chiar gaz natural. Carora li se alatura, evident, diverse solutii alternative, de tip micro sau plug-in hibrid.

VW Golf 8 - Galerie Foto

VW Golf 8 - Galerie Foto

La momentul lansarii, masina germanilor va oferi doua propulsoare TSI cu 130 ori 150 CP in compartimentul motor, un eTSI care dezvolta la randul lui 150 CP si, nu in ultimul rand, doua motorizari din familia TDI, de 115 sau, din nou, 150 CP.

Ulterior, cea mai recenta generatie a legendarului Volkswagen Golf va fi disponibila la vanzare si in compania unor unitati care produc 90, 110, 204, 245, dar si peste 300 CP. In functie de optiunile cumparatorilor, livrarea valorilor maxime catre roti se va face printr-o cutie manuala sau una automata, cu dublu ambreiaj (DSG).

Asa cum spuneam si in urma cu cinci saptamani, masina germanilor este construita in continuare pe platforma MQB, insa masoara acum aproape 4.3 metri in lungime, cu mentiunea ca aceasta crestere nu se observa si in ampatament.

VW Golf 8 - Galerie Foto

VW Golf 8 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (163) Poze VW Golf 8 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2019