Surpriza majora pregatita de Renault pentru Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Surpriza majora pregatita de Renault pentru Salonul Auto de la Frankfurt 2015
  • Renault anunta debutul celei de-a patra generatii a popularului Megane
  • Noul model francez de clasa compacta va fi prezentat luna viitoare, la Frankfurt
  • Rivalul VW-ului Golf promite un aspect impunator, inspirat de modelul Talisman
Distribuie pe Facebook

Talisman nu va fi singurul model pe care Renault il va expune, in premiera mondiala, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Acelasi eveniment programat sa se desfasoare in perioada 19 - 27 septembrie va mai gazdui si prima aparitie publica a urmatorului Megane.

Programat pentru perioada 19 - 27 septembrie, Salonul Auto ce se desfasoara la Frankfurt in toamna acestui an se anunta un eveniment extrem de important pentru cei de la Renault.

In afara anuntului cu privire la introducerea primei cutii automatizate din istoria moderna a companiei Dacia, oficialii grupului francez mai au de prezentat si cateva noutati din pepienera proprie.

Deoarece cu trei dintre acestea am facut deja cunostinta, dezvaluirea modelelor Espace, Kadjar si Talisman fiind astfel doar o simpla formalitate, abia cea de-a patra premiera mondiala ne intereseaza cu adevarat.

Renault Megane IV - Poze SpionRenault Megane IV - Poze Spion

Fara nici un altfel de introducere, Salonul Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 19 - 27 septembrie va marca inclusiv debutul unei noi generatii a popularului Megane.

Asa cum probabil luai si tu in calcul, informatiile cu privire la cea de-a patra reiteratie a binecunoscutului model francez de clasa compacta se opresc aici, drept pentru care vom apela la brusa zvonurilor pentru cateva detalii neoficiale.

Intr-o alta ordine de idei, exista numeroase surse care afirma ca noul Renault Megane va fi construit pe aceeasi platforma CMF precum Kadjar, lungimea sa totala urmand astfel a urca pana la 4.4 metri.

Departamentul vizual, atat cel exterior, cat si cel interior, se va inspira in schimb de la proaspat lansatul Talisman, ceea ce inseama ca viitorul rival al Volkswagen-ului Golf va fi caracterizat de o agresivitate debordanta.

Acelasi Talisman se anunta, de asemenea, si principala sursa de proveninenta a sistemelor tehnologice, ecranul tactil cu o diagonala de (pana la) 8.4 inch fiind asteptat sa isi faca aparitia si in cazul de fata. Acum ramane de vazut de unde vor "sari" motorizarile...

Renault Megane IV - Poze Spion

Renault Megane IV - Poze Spion

Renault Megane IV - Poze Spion

Renault Megane IV - Poze Spion

Renault Megane IV - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Renault Megane IV - Poze Spion
mai multe